Dr. Stone

8.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.4 / 10
2seizoenen/35afleveringen/2019 - heden
NetwerkTV Tokyo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Dr. Stone is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 5 juli 2019.

Op een noodlottige dag werd de hele mensheid verstijfd door een verblindende lichtflits. Na enkele millennia ontwaakt de middelbare scholier Taiju en verdwaalt hij in een wereld van beelden. Hij is echter niet de enige! Zijn wetenschapsminnaar Senku is al een paar maanden actief en hij heeft een groots plan in gedachten om de beschaving een kickstart te geven met de kracht van de wetenschap!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 2
0 / 11

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dr. Stone.

Nieuws (3)

Ook in de week van 4 januari tot en met 10 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 01 van 2021.
11 jan 2021
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3
FOX en FX brachten hun herfstschema uit deze week, nieuws over Scream, Zoo en Smeris. Ook Game of Thrones, Undercover en When They See Us waren in het nieuws, maar de maandelijkse datums en nieuwe series overzichten zijn ook hier te vinden.
1 jul 2019