Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix zet Henny Huisman in voor promotie Stranger Things

Op 4 juli begint het derde seizoen van Netflix-serie Stranger Things. Netflix heeft ter promotie jaren 80 icoon Henny Huisman gestrikt.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in de kleine stad Hawkins een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Het derde seizoen van Stranger Things begint vrolijk en licht, maar zal al snel een duistere wending nemen. De cast van Stranger Things hoopt dat de serie na het derde seizoen nog één of twee nieuwe seizoenen krijgt. Of dat ook gaat gebeuren is echter nog niet bekend.

In jaren 80-stijl geeft de voormalig Playbackshow-presentator Henny Huisman een samenvatting van het eerste en tweede seizoen.

Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
28 jun 2019 17:06 - 28 jun 2019 17:09
Steen goeie recap! Duimpje omhoog voor de marketing van Netflix en Henny
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03