Tom Clancy's Jack Ryan

8.2 / 10
49 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:49 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Amazon
Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Amazon. De serie ging in première op 31 augustus 2018.

De serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (5)

Tom Clancy's Jack Ryan - Seizoen 1

8.5

Tom Clancy's Jack Ryan - Seizoen 2

8.5

Nieuws (33)

Ook in de week van 31 augustus - 6 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 36.
ma 7 september
Ook in de week van 24 - 30 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 35.
ma 31 augustus
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
wo 26 augustus

Populaire reacties (2)

8
16 sep 2018
4 afleveringen gekeken , het valt zeker niet tegen en heeft wel iets weg van Homeland
3
20 okt 2018
Ik stop er mee na 6 afleveringen, de eerste aflevering was nog wel redelijk goed maar daarna vond ik het snel bergafwaarts gaan. Er zitten erg mooie stukken tussen, vooral die vanaf het viewpoint van de terroristen vind ik best wel goed gedaan, maar het plot voor Jack Ryan zelf is echt belachelijk slecht

Vergelijkbare series

Homeland
14 stemmen
Deep State
6 stemmen
Condor
4 stemmen
24
2 stemmen
Six
2 stemmen