Orange Is the New Black

8,0 / 10
59 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/91afleveringen/2013 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:59 min20132019 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:Netflix
Orange Is the New Black is een Amerikaanse dramedy serie van Netflix. De serie ging in première op 11 juli 2013.

Orange Is The New Black draait om Piper Chapman (Taylor Schilling), een New Yorker die naar een vrouwengevangenis wordt gestuurd nadat ze betrapt werd met een koffer vol met drugsgeld afkomstig van haar vriendin Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugshandelaar en Chapman’s voormalige geliefde. Piper moet op haar eigen manier de opgelegde vijftien maanden gevangenisstraf zien te doorkomen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 7
0 / 13

Recensies (10)

Orange is the New Black - Seizoen 4 (DVD)

7.5

Orange Is the New Black - Complete serie

8

Nieuws (172)

De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
5 mrt 2020
6
Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
19 feb 2020
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
27 feb 2020
3

Populaire reacties (48)

6.7
18 jun 2015
Ik weet niet wat het is met deze serie, of misschien ligt het gewoon aan mezelf maar wat mij betreft gaan ze elk seizoen sterk achteruit terwijl de eerste reeks toch wel best te smaken viel.
Ik ben nu halverwege seizoen 3 en voor mij lijkt het of men alle inspiratie opgebruikt heeft en het verhaal dan maar nieuw leven probeert in te blazen door er een aantal flashbacks tussen te smijten over het hoe en waarom de diverse personages in de gevangenis terecht gekomen zijn.
Mocht ik daar in het eerste seizoen nog een reden voor willen weten hebben, dan is die ondertussen al lang zoek want heel boeiend is het allemaal niet.
Inmiddels kabbelt het verhaal, voor zover er één is, gewoon rustig verder zodat het hele gebeuren voor mij een prima middel is geworden tegen slapeloosheid.
Misschien dat ik later nog wel even terug probeer op te pikken maar voorlopig ga ik toch wat anders kijken.
6.7
19 jan 2014
Best vermakelijke serie die lekker wegkijkt en niet verveelt ondanks dat het geheel zich afspeelt op vrijwel een lokatie. een gevangenis.
Sterk punt van deze serie zijn de uiteenlopende en uitgesproken karakters.

Vergelijkbare series

Game of Thrones
25 stemmen
Orphan Black
25 stemmen
Dexter
10 stemmen
Modern Family
5 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Russian Doll
3 stemmen