The Miracle (2018)

7.9 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Miracle (2018)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Miracle (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Miracle (2018)/Il Miracolo
Italië in de nabije toekomst. Een referendum over de uitstap uit de EU staat voor de deur. De 'Italexit' en de terugkeer van de lire zijn niet denkbeeldig. De progressieve premier Fabrizio Pietromarchi ziet dat met lede ogen gebeuren. Net op dat moment wordt hij gealarmeerd door het hoofd van de carabinieri, generaal Giacomo Votta. Tijdens een inval bij maffiabaas Molocco is er namelijk een Mariabeeldje gevonden dat onophoudelijk menselijk bloed weent.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Italiaans
Acteurs: Guido Caprino, Elena Lietti en Lorenza Indovina
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 25 juni 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Miracle (2018)/Il Miracolo:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Guido Caprino speelt de hoofdrol in The Miracle (2018)/Il Miracolo. Maar in welke Italiaanse serie speelde hij nog meer een rol?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Legal Right Share
Legal Right Share
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03