Orange Is the New Black

8,0 / 10
59 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lange trailer voor laatste seizoen Netflix-serie Orange Is the New Black

Het zevende en laatste seizoen van Orange Is the New Black is vanaf 26 juli beschikbaar bij Netflix. Er is een nieuwe, lange trailer verschenen.

De serie gaat over de fictieve vrouwengevangenis Litchfield in de Amerikaanse staat New York en is gebaseerd op de best-selling memoires van Piper Kerman.

In het laatste seizoen van Orange Is the New Black komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper (Taylor Schilling) worstelt met het leven. De vriendschap van Taystee (Danielle Brooks) met Cindy (Adrienne C. Moore) is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria (Selenis Leyva) en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

De serie ging in 2013 van start bij Netflix en al snel werd de serie door kijkers in de armen gesloten. Toch werd in oktober 2018 bekend dat het eind in zicht was voor Orange Is the New Black.

Vorige aflevering
Here's Where We Get Off
Here's Where We Get Off
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03