Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lange trailer voor laatste seizoen Netflix-serie Orange Is the New Black

Het zevende en laatste seizoen van Orange Is the New Black is vanaf 26 juli beschikbaar bij Netflix. Er is een nieuwe, lange trailer verschenen.

De serie gaat over de fictieve vrouwengevangenis Litchfield in de Amerikaanse staat New York en is gebaseerd op de best-selling memoires van Piper Kerman.

In het laatste seizoen van Orange Is the New Black komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper (Taylor Schilling) worstelt met het leven. De vriendschap van Taystee (Danielle Brooks) met Cindy (Adrienne C. Moore) is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria (Selenis Leyva) en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

De serie ging in 2013 van start bij Netflix en al snel werd de serie door kijkers in de armen gesloten. Toch werd in oktober 2018 bekend dat het eind in zicht was voor Orange Is the New Black.

Video on youtube
Vorige aflevering
Here's Where We Get Off
Here's Where We Get Off
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Orange Is the New Black