Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

WarnerMedia bestelt series Made For Love en Station Eleven

WarnerMedia is in de Verenigde Staten bezig met het opzetten van een nieuwe streamingdienst. De maker van Maniac (2018), Patrick Somerville, mag twee nieuwe series gaan maken.

Het gaat in de eerste plaats om de komedieserie Made For Love, die tien afleveringen van een half uur krijgt. De serie is gebaseerd op de roman van Alissa Nutting. Het is een donker, absurd en cynisch aangrijpend verhaal over echtscheiding en wraak. De serie Made For Love laat zien hoe ver sommigen zullen gaan voor liefde, en hoeveel verder anderen zullen gaan om het te vernietigen.


Patrick Somerville

De tweede serie is Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel. Station Eleven zal meerdere tijdslijnen beslaan en vertelt de verhalen van overlevenden van een verwoestende griep. Ze proberen de wereld opnieuw te herbouwen terwijl ze vasthouden aan het beste dat verloren is gegaan. Ook deze serie krijgt tien afleveringen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03