Grantchester

7.8 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
5seizoenen/30afleveringen/2014 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min2014 - heden
Genres:Drama
Netwerk:ITV
Grantchester is een Engelse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 6 oktober 2014.

Grantchester is een reeks verfilmingen naar de James Runcie-romanreeks Grantchester met James Norton als speurende dominee Sidney Chambers.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Grantchester.

Nieuws (25)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 31 augustus
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
Ook in de week van 10 tot en met 16 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 33.
ma 17 augustus

Populaire reacties (2)

-
21 aug 2017
Grantchester is een serie over een jonge en onorthodoxe predikant van de Anglicaanse kerk, die samen met zijn vriend de rechercheur misdaden oplost. De serie speelt in de jaren 50. Geen comedy, zoals Father Brown, maar een serie met hoofdrolspelers die zich ook als karakter ontwikkelen. Net het derde seizoen gekeken en dat vind ik echt een hoogtepunt.
Een plezier om naar te kijken.
-
18 sep 2019
Geweldige serie met diepgang. Jammer dat het afgelopen is.

Vergelijkbare series

Endeavour
8 stemmen
Homeland
3 stemmen
Foyle's War
2 stemmen