Goede Tijden, Slechte Tijden

7.8 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Annefleur van den Berg nieuw castlid in GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden breidt in haar dertigste seizoen de cast uit met actrice Annefleur van den Berg. Ze maakt haar opwachting in de soapserie als Puck O'Dolphy, een vriendin van Nina.

In een kort interview met RTL Boulevard liet ze weten het nog wat onwerkelijk te vinden soaplegendes als Ludo en Laura te ontmoeten: ze groeide als jonge kijker op met die personages. Puck is na de zomerstop in Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4 te zien, maar ze speelt daarnaast ook de hoofdrol in Hartsvriendinnen, de tweede GTST Instagramstories serie.

7823 Annefleur
Annefleur van den Berg

Online is daarin te zien hoe en waarom Puck naar Meerdijk komt. Zij blijkt een voormalige vriendin van Nina te zijn, uit de dagen dat ze op de modeacademie van Miami zat. De hartsvriendinnen zijn elkaar door de jaren uit het oog verloren, maar nu lopen ze elkaar weer tegen het lijf. Of de vriendschapsband er nog steeds is moet vervolgens blijken.

Hartsvriendinnen is vanaf maandag 12 augustus te volgen via de Instagrampagina van Goede Tijden, Slechte Tijden. Annefleur van den Berg speelde de afgelopen jaren vooral rollen in diverse musicals, zoals Grease, The Lion King en Mamma Mia.
Vorige aflevering
Aflevering 6267
31x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03