Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paramount Network bestelt Coyote

Michael Chiklis gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe serie Coyote van Paramount Network.

Michael Chiklis vertrekt naar de zuidkant van de grens. The Shield alumni gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tiendelige serie Coyote, besteld door Paramount Network. Iedere aflevering zal 60 minuten duren. De dramaserie vertelt het verhaal van Ben Clemens (Chiklis, foto) die na 32 jaar grenspolitieagent te zijn geweest moet gaan samenwerken met de mensen die hij al die jaren heeft moeten tegenhouden om de grens naar Amerika over te steken. Nu hij aan de andere kant van de muur staat gaat hij twijfelen over zijn zwart/wit denken. En dat brengt zijn ideologie en loyaliteit aan het wankelen.De serie zal uitvoerend worden geproduceerd door Emmy-winnaar Michelle MacLaren (Game of Thrones, Breaking Bad, foto) en zij zal ook de eerste aflevering, de pilot, regisseren. Chiklis zal ook gaan dienen als uitvoerend producent. Coyote staat gepland om ergens in 2020 in première te gaan bij Paramount Network.Zou jij naar de nieuwe serie met Chiklis gaan kijken?

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00