Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paramount Network bestelt Coyote

Michael Chiklis gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe serie Coyote van Paramount Network.

Michael Chiklis vertrekt naar de zuidkant van de grens. The Shield alumni gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tiendelige serie Coyote, besteld door Paramount Network. Iedere aflevering zal 60 minuten duren. De dramaserie vertelt het verhaal van Ben Clemens (Chiklis, foto) die na 32 jaar grenspolitieagent te zijn geweest moet gaan samenwerken met de mensen die hij al die jaren heeft moeten tegenhouden om de grens naar Amerika over te steken. Nu hij aan de andere kant van de muur staat gaat hij twijfelen over zijn zwart/wit denken. En dat brengt zijn ideologie en loyaliteit aan het wankelen.De serie zal uitvoerend worden geproduceerd door Emmy-winnaar Michelle MacLaren (Game of Thrones, Breaking Bad, foto) en zij zal ook de eerste aflevering, de pilot, regisseren. Chiklis zal ook gaan dienen als uitvoerend producent. Coyote staat gepland om ergens in 2020 in première te gaan bij Paramount Network.Zou jij naar de nieuwe serie met Chiklis gaan kijken?

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00