Blood & Treasure

7.1 / 10
45 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Blood & Treasure

CBS heeft aangekondigd dat de avonturenserie Blood & Treasure een tweede seizoen gaat krijgen.

De zomerserie Blood & Treasure is op dit moment nog in zijn eerste seizoen. De achtste aflevering zal op 2 juli worden uitgezonden, maar nu al heeft CBS besloten om de serie te vernieuwen. Het eerste seizoen van de CBS-serie doet het goed bij de kijkers op dinsdagavond ondanks gemengde reviews.

In Blood & Treasure draait het om een briljante antiquiteitenexpert en een sluwe kunstdief die samenwerken om een meedogenloze terrorist te vangen die zijn aanvallen financiert via gestolen schatten. Ze jagen op hun doelwit over de hele wereld. Onverwachts bevinden ze zich in het centrum van een 2000 jaar oude strijd om de bakermat van de beschaving.


'Meer avontuur aan de horizon! #Blood & Treasure zal terugkeren met een tweede seizoen!', zo staat er in de tweet te lezen. Het tweede seizoen zal waarschijnlijk in de zomer van start gaan in 2020.

Ben jij blij dat de serie is vernieuwd?


Vorige aflevering
The Revenge of Farouk
The Revenge of Farouk
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03