Scorpion

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/93afleveringen/2014 - 2018 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142018 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:CBS
Scorpion is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie ging in première op 22 september 2014.

De in Amerika populaire serie Scorpion gaat over de briljante professor Walter O’Brien (Elyes Gabel, bekend van Game of Thrones), die beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s ter wereld. Onder de naam ‘Scorpion’ zet deze excentrieke genie zijn eigen team van meesterbreinen op. De vier jonge slimmeriken vormen samen een apart clubje. In samenwerking met serveerster Paige (Katharine McPhee) en agent Cabe Gallo (Robert Patrick) beschermen zij hun medemens tegen alle complexe bedreigingen van deze moderne tijd. Zo krijgen ze in de eerste aflevering van de overheid de opdracht te voorkomen dat tientallen vliegtuigen neerstorten op Los Angeles. Het communicatiesysteem van Los Angeles Airport is namelijk aangetast door een computer virus, waardoor alle vliegtuigen blind boven de stad vliegen. De hitserie is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Walter O’Brien bestaat namelijk echt en er wordt beweerd dat hij zo slim is dat hij NASA heeft weten te hacken toen hij pas 13 jaar was. Walters naam als hacker is ‘Scorpion’, vandaar de naam van de serie. Ook het bedrijf ‘Scorpion’ in de serie is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het bedrijf bestaat echt onder de naam ‘Scorpion Computer Services’ en is eigendom van Walter O’Brien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4

Populaire reacties (26)

avatar JoosttAFCA
7
29 sep 2014
Net aflevering 1 gezien, en ik ben verkocht!
avatar MLL
9
9 apr 2018
Ik vond de serie gelijk al helemaal geweldig, wat het vooral leuk maakt is dat er een paar zeer duidelijke dingen die logisch zouden moet volgen maar niet gebeurden/gebeuren, maar nu zijn ze in een ander stadium aangekomen en ik vind het echt een heerlijke serie om te kijken en als je een beetje oplet steek je er ook nog eens wat van op! ik vind de situaties waarin ze terechtkomen soms wat vergezocht, maar ik ben wel blij dat Walter en Paige EINDELIJK bij elkaar zijn. Scorpion mag van mij doorgaan tot ik 80 ben.

Vergelijkbare series

The Blacklist
28 stemmen
Castle
21 stemmen
Forever (2014)
20 stemmen
Hawaii Five-0
15 stemmen
NCIS
9 stemmen
The Mentalist
8 stemmen
Scorpion