Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

In de Vlaamsche pot weer te zien bij Videoland

Op Videoland is vanaf nu de Nederlandse komedieserie In de Vlaamsche pot weer te zien. Zondag is het eerste seizoen van de serie toegevoegd bij de streamingdienst van RTL.

In de Vlaamsche pot was een Nederlandse televisieserie, die werd gemaakt tussen 1990 en 1994, en destijds is uitgezonden door Veronica. De serie gaat over de gebeurtenissen in restaurant In de Vlaamsche pot van eigenaar Karel Visser (gespeeld door Edwin de Vries) en zijn partner en chef-kok Luciën van Damme (gespeeld door Serge-Henri Valcke).

Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits van Sweelinck-Aerdenhout (Frans van Deursen) en zijn grote liefde Dirkje (Susan Visser), die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is.

In totaal zijn er vijf seizoenen gemaakt van In de Vlaamsche pot, in de periode 1990 tot en met 1994. Momenteel is het eerste seizoen te zien bij Videoland. De komende periode zullen alle vijf seizoenen verschijnen bij de streamingdienst. Het eerste seizoen bestaat uit dertig afleveringen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
05x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
In de Vlaamsche pot