Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

EO komt met dramaserie Hoogvliegers

Producent The Storytellers heeft de opnamen afgerond van de dramaserie Hoogvliegers, ‘een coming of age avonturenspektakel vol bravoure en spanning’.

Acteur Soy Kroon is daarin te zien naast Fedja van Huêt en Gijs Scholten van Aschat. Het is een serie over vliegeniers, gemaakt in opdracht van de EO in samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht. Die stelde onder meer hun vliegbasis in Eindhoven en materieel beschikbaar om de achtdelige reeks zo levensecht mogelijk te maken. De afgelopen weken werden figuranten gezocht voor de scènes op de basis.

Daarnaast is er de afgelopen maanden gefilmd op het Binnenhof en het provinciehuis van Den Haag, wat tot protest leidde bij lokale bewoners. Ook zijn Soy Kroon en de crew al enkele weken naar de Amerikaanse staat Arizona geweest voor opnamen. De laatste draaidag van Hoogvliegers was vorige week. Op zijn Instagram gaf Kroon al een voorproefje van zijn gladgeschoren look in de serie. De startdatum van de uitzendingen is nog niet bekend.

7826 Soy
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03