Grantchester

7.8 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen detectiveserie Grantchester in juli op NPO 2

Grantchester is een Engelse detectiveserie van de zender ITV. Het vierde seizoen is sinds 7 juni te zien op NPO Start Plus en verschijnt vanaf 20 juli op NPO 2.

Grantchester is een reeks verfilmingen naar de James Runcie-romanreeks met dezelfde titel, met James Norton als speurende dominee Sidney Chambers. In het dorpje Grantchester raakt de de jonge dominee in het vierde seizoen nog steeds betrokken bij de gevaarlijke wereld van leugens, verraad en moord. Maar zijn plek wordt ingenomen door een nieuwe dominee: Will Davenport (Tom Brittney). In Groot-Brittannië bleek Grantchester op de Britse zender ITV een kijkcijfersucces. Gemiddeld keken er ruim 6,6 miljoen personen naar de detectiveserie.

Vorige aflevering
Episode 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00