Grantchester

7.8 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen detectiveserie Grantchester in juli op NPO 2

Grantchester is een Engelse detectiveserie van de zender ITV. Het vierde seizoen is sinds 7 juni te zien op NPO Start Plus en verschijnt vanaf 20 juli op NPO 2.

Grantchester is een reeks verfilmingen naar de James Runcie-romanreeks met dezelfde titel, met James Norton als speurende dominee Sidney Chambers. In het dorpje Grantchester raakt de de jonge dominee in het vierde seizoen nog steeds betrokken bij de gevaarlijke wereld van leugens, verraad en moord. Maar zijn plek wordt ingenomen door een nieuwe dominee: Will Davenport (Tom Brittney). In Groot-Brittannië bleek Grantchester op de Britse zender ITV een kijkcijfersucces. Gemiddeld keken er ruim 6,6 miljoen personen naar de detectiveserie.

Vorige aflevering
Episode 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Gisteren, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Gisteren, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Gisteren, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
maandag, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
maandag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
maandag, 13:00
1