Smeris

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BNNVARA-serie Smeris krijgt driedelig finaleseizoen

Smeris is een Nederlandse politieserie van BNNVARA. In 2018 was het vierde seizoen te zien. Inmiddels zijn de opnamen gestart voor het driedelige finaleseizoen van de serie.

Hoofdrolspelers Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge kruipen opnieuw in de rollen van Theo en Willem in Smeris. Het team van politiebureau Tilburg kampt met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Het politieonderzoek naar een kunstroof in een Tilburgs museum brengt Theo en Willem bovendien naar de andere kant van het Nederlands Koninkrijk: het Caribische eiland Bonaire. De afsluitende afleveringen van Smeris zijn in het najaar te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Smeris is een coproductie van Pupkin en BNNVARA.

Vorige aflevering
Aflevering 3: Blijf bij me
05x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03