Mrs. Fletcher

7.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:30 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Mrs. Fletcher is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 27 oktober 2019.

Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (2)

Mrs. Fletcher - Seizoen 1

8

Mrs. Fletcher - Eerste aflevering

6

Nieuws (14)

De premièredatum van I Know This Much Is True is bekend. In Amerika verschijnt de serie eind april op HBO, er is nog geen exacte datum voor Nederland.
3 mrt 2020
1
Disney+ heeft een video gelanceerd waarin een vooruitblik te zien is op wat er dit jaar gaat verschijnen bij de streamingdienst.
2 jan 2020
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
21 okt 2019

Populaire reacties (1)

7
22 jan 2020
Deze serie wordt gedragen door het charisma van Kathryn Hahn. Daarmee is het meeste gezegd.

Het is allemaal nogal wat ik noem 'HBO-overdreven realistisch'. Ik vind dat typisch aan dit soort HBO-series, de personages zijn echt mensen van vlees en bloed, die van alles doen wat je in pakweg 'the blacklist' niet ziet gebeuren en ik denk dan aan 'naar de wc gaan' of bijvoorbeeld 'fantasieën uitleven en elke dag flink wat masturberen' en dan is de vraag natuurlijk of jij daar als kijker een boodschap aan hebt, of niet. Is het echt nodig om de scheten van Red Reddington te horen knallen? Maar als je daar niet mee zit, is Mrs Fletcher best wel een goeie serie met geloofwaardige personages en (een beetje) diepgang.