In de Vlaamsche pot

6.9 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
6.9 / 10
5seizoenen/104afleveringen/1990 - 1994 
NetwerkNPO 1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19901994 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:NPO 1
In de Vlaamsche pot is Nederlandse Comedyserie van de zender Veronica. De serie ging in première op 4 oktober 1990.

In de Vlaamsche pot gaat over de gebeurtenissen in restaurant "In de Vlaamsche pot" van eigenaar Karel Visser en zijn partner en chef-kok Lucien van Damme. Door de altijd op geld beluste Frits van Sweelinck-Aerdenhout (Frans van Deursen) en zijn grote liefde Dirkje (Susan Visser) krijgt de kijker de meest hilarische situaties voorgeschoteld. Ook omdat Dirkje niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 30
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie In de Vlaamsche pot.

Nieuws (2)

FOX en FX brachten hun herfstschema uit deze week, nieuws over Scream, Zoo en Smeris. Ook Game of Thrones, Undercover en When They See Us waren in het nieuws, maar de maandelijkse datums en nieuwe series overzichten zijn ook hier te vinden.
1 jul 2019
Op Videoland is vanaf nu de Nederlandse komedieserie In de Vlaamsche pot weer te zien. Zondag is het eerste seizoen van de serie toegevoegd bij de streamingdienst van RTL.
24 jun 2019

Populaire reacties (1)

7
10 jun 2015
Leuke serie, met als favoriete quote: Frits, Keuken! maar toen Susan Visser alias Dirkje eruit ging werd het een stuk minder. Ook Karel vond ik leuker dan Gilles. Karel kon altijd zo heerlijk hysterisch worden als het weer eens in de soep liep, niemand kon zo leuk Vreselijk Vreselijk zeggen, haha!

Vergelijkbare series

Friends
2 stemmen
Penoza
2 stemmen
Baantjer
2 stemmen
Flodder
2 stemmen
Full House
2 stemmen