One Day at a Time (2017)

8,0 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Komedieserie One Day at a Time krijgt doorstart bij Pop TV

One Day at a Time (2017) is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. In februari verscheen het derde seizoen. Netflix besloot daarna te stoppen met de serie wegens te lage kijkcijfers.

Maar One Day at a Time (2017) krijgt toch nog een doorstart. Het vierde seizoen van de serie zal namelijk te zien zijn op de Amerikaanse zender Pop TV. Dat seizoen zal uit dertien afleveringen bestaan en vanaf 2020 te zien zijn. Het is de eerste keer dat een televisieserie van Netflix door een kabelzender overgenomen wordt.

In deze remake van de klassieke serie zorgt de recent alleenstaande Cubaanse-Amerikaanse moeder Penelope Alvarez (Justina Machado) voor haar tienerdochter en zoon, samen met haar ouderwetse moeder Lydia Riera (Rita Moreno).

Vorige aflevering
The Politics Episode
The Politics Episode
04x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_mathijs92
28 jun 2019 20:44 -
Geweldig nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03