Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FX kondigt vier startdatums aan voor september 2019

Het is warm in Nederland maar in september wordt het heet bij FX. Vier belangrijke FX-series zullen in die maand van start gaan.

FX heeft voor september vier series een startdatum gegeven. Dat zijn Mayans MC (2018), Mr Inbetween, American Horror Story en It's Always Sunny in Philadelphia.

Hieronder het schema* van FX zoals dat is aangekondigd:

Dinsdag 3 september
22.00 – Mayans MC (2018) – Seizoen 2

Donderdag 12 september
22.00 – Mr Inbetween – Seizoen 2

Woensdag 18 september
22.00 – American Horror Story: 1984 – Seizoen 9

Woensdag 25 september
22.00 – It's Always Sunny in Philadelphia – Seizoen 14

* wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Welke FX-serie(s) staat op je nog-te-kijken lijst?

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00