La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/31afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van de zender Netflix (voorheen Antena 3). De serie ging in première op 5 februari 2017.

Een mysterieuze man die zichzelf "de professor" noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

NB: Omdat er nogal wat verwarring kan ontstaan over de seizoenen en tijden van onder andere deze serie. Lees hier de uitleg: https://www.mijnserie.nl/la-casa-de-papel/nieuws/7758-netflix-en-la-casa-de-papel/
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 2
0 / 16

Recensies (5)

La Casa de Papel - Seizoen 3

8

La Casa de Papel - Seizoen 2

8.5

Nieuws (38)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie misdaad. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
zo 27 december
9
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie beste serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
zo 3 januari
8
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie internationale series. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres
di 22 december
12

Populaire reacties (60)

10
13 aug 2019
Wat een topserie! De professor vind ik briljant. Drie seizoenen bekeken, wacht vol ongeduld op seizoen 4. Spannend van begin tot het eind. Waren er maar meer series zoals La Casa de Papel!
4
18 jul 2019
Hoge cijfers hier en op iMDB maar wat valt dit verschrikkelijk tegen zeg. In het begin denk je nog dat het wat kan worden maar al snel wordt het verhaal zo dun en ongeloofwaardig, vooral ook omdat de personages dingen doen die kant nog wal raken. Het zo ingenieus voorbereid lijkende plan slaat echt nergens op is gewoon een dun laagje ijs. De criminelen blijken ook geen enkele intentie te hebben om het tot een succes te laten worden. Karakters zijn slecht uitgewerkt en alle logica ontbreekt volledig. Zowel politie als crimineel vertoont onprofessioneel gedrag. Voorspelbaar, ongeloofwaardig en zeker niet spannend. Halverwege aflevering 5 maar afgezet. Snap niet dat ik het nog zover heb kunnen aanzien.

Vergelijkbare series

Prison Break
22 stemmen
3%
18 stemmen
Dexter
11 stemmen
The Blacklist
6 stemmen
Ozark
5 stemmen
Sherlock
4 stemmen