La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/23afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
3x1  3 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van de zender Netflix (voorheen Antena 3). De serie ging in première op 5 februari 2017.

Een mysterieuze man die zichzelf "de professor" noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

NB: Omdat er nogal wat verwarring kan ontstaan over de seizoenen en tijden van onder andere deze serie. Lees hier de uitleg: https://www.mijnserie.nl/la-casa-de-papel/nieuws/7758-netflix-en-la-casa-de-papel/
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (4)

La Casa de Papel - Seizoen 2

8.5

La Casa de Papel - Seizoen 2

9

Nieuws (59)

La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van Netflix (voorheen Antena 3). De serie ging in première in februari 2017.
Vandaag, 10:00
De maker van La Casa de Papel werkt opnieuw aan een serie voor Netflix. Sky Rojo wordt het nieuwe wapenfeit van de Spaanse regisseur Alex Pina in samenwerking met Esther Martínez Lobato.
ma 25 november
Het derde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things is in de eerste maand door meer dan 64 miljoen geabonneerde huishoudens bekeken. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in haar kwartaalcijfers.
do 17 oktober
2

Populaire reacties (52)

9
05 jan 2018
Geweldige serie! Ietwat teleurgesteld in Netflix.. geven aan hele seizoen erop maar ik kan alleen maar de eerste 13 afleveringen zien?
10
13 aug 2019
Wat een topserie! De professor vind ik briljant. Drie seizoenen bekeken, wacht vol ongeduld op seizoen 4. Spannend van begin tot het eind. Waren er maar meer series zoals La Casa de Papel!

Vergelijkbare series

3%
13 stemmen
Prison Break
8 stemmen
Dexter
5 stemmen
Fringe
2 stemmen
Homeland
2 stemmen