La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/31afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van de zender Netflix (voorheen Antena 3). De serie ging in première op 5 februari 2017.

Een mysterieuze man die zichzelf "de professor" noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

NB: Omdat er nogal wat verwarring kan ontstaan over de seizoenen en tijden van onder andere deze serie. Lees hier de uitleg: https://www.mijnserie.nl/la-casa-de-papel/nieuws/7758-netflix-en-la-casa-de-papel/
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 2
0 / 16

Recensies (5)

La Casa de Papel - Seizoen 3

8

La Casa de Papel - Seizoen 2

8.5

Nieuws (99)

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.
za 15 augustus
2
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zo 2 augustus
4

Populaire reacties (59)

10
13 aug 2019
Wat een topserie! De professor vind ik briljant. Drie seizoenen bekeken, wacht vol ongeduld op seizoen 4. Spannend van begin tot het eind. Waren er maar meer series zoals La Casa de Papel!
9
05 jan 2018
Geweldige serie! Ietwat teleurgesteld in Netflix.. geven aan hele seizoen erop maar ik kan alleen maar de eerste 13 afleveringen zien?

Vergelijkbare series

Prison Break
20 stemmen
3%
17 stemmen
Dexter
9 stemmen
The Blacklist
6 stemmen
Ozark
5 stemmen
Sherlock
4 stemmen