Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Freeform werkt aan pilot van dramaserie Close Up

Freeform laat een pilot maken van de nieuwe serie Close Up. Het is een project van Pete Nowalk, bekend van How to Get Away with Murder.

De dramaserie Close Up speelt zich af in Centerville, New Jersey. De middelbare school-student Rachel Guyer is op een missie om de waarheid bloot te leggen over haar schijnbaar normale geboortestad. Close Up brengt een gelaagd verhaal over de rebellie van een jonge vrouw en de impact ervan op de omgeving.


Pete Nowalk

Keith Staskiewicz is de schrijver van Close Up. "Keith is een briljante verhalenverteller. Hij heeft een concept gemaakt dat uniek, mysterieus en actueel is", aldus Pete Nowalk. "We zijn blij dat onze leidinggevenden bij Freeform en Signature onze passie voor deze personages delen en de pilot mogelijk maken."
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Dynasty (2017) is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. Het derde seizoen ging op 11 oktober van start in de Verenigde Staten.
Vandaag, 10:00
Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.
Vandaag, 09:00
Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00