La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

La Casa de Papel krijgt derde seizoen

Het tweede seizoen van La Casa de Papel verschijnt pas op 19 juli op Netflix, maar inmiddels is ook al bevestigd dat er een derde seizoen van de serie verschijnt.

De maker Álex Pina bevestigde dit donderdag tijdens een evenement in Madrid. De opnames van de serie zijn verlengd tot en met augustus om gelijk een nieuw seizoen te kunnen draaien. Waar het verhaal van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel om draait is nog niet bekendgemaakt, omdat de makers nog niets over het verloop van het tweede seizoen willen verklappen.

De eerste seizoen (door Netflix opgesplitst in twee delen) draait om het personage El Profesor die met een bende de grootste geldroof in de geschiedenis van Spanje gedaan probeert te krijgen. De serie, die in Engelstalige landen bekendstaat als Money Heist, won in 2018 al een Emmy voor de beste dramaserie. Hieronder de trailer van het tweede seizoen, door Netflix 'Deel 3' genoemd.

Hier wordt uitgelegd hoe het zit met het eerste seizoen van de serie en waarom het op Netflix al twee seizoenen/delen heeft.

Vorige aflevering
The Paris Plan
The Paris Plan
02x16
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03