Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen van Undercover gaat over illegale wapenhandel

Recent werd bekend dat de Vlaams-Nederlandse serie Undercover van Netflix een tweede seizoen krijgt.

Het tweede seizoen, dat op dit moment gedraaid wordt, zal over illegale wapenhandel gaan. De serie maakt een sprong in de tijd en zal een jaar na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen verder gaan. Dat schrijft Variety.

De hoofdrollen in het tweede seizoen worden gespeeld door Anna Drijver (Kim de Rooij) en Tom Waes (Bob Lemmens). Kim werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie, terwijl Bob nog steeds aan de slag is als agent. Waar het eerste seizoen draaide om de drugswereld in Noord-Brabant, gaat het vervolg dus over wapenhandel. Het duo ontdekt een uitgebreid netwerk dat is gestart in Syrië en inmiddels is uitgebreid naar België. Bob gaat weer undercover.

Volgens Netflix wordt de Vlaams-Nederlandse serie ook goed bekeken in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Amerika. Het tweede seizoen, dat uit tien afleveringen gaat bestaan, is waarschijnlijk in het voorjaar van 2020 te zien op Netflix.

Het eerste seizoen ging bij de Belgische zender Eén in première op 24 februari 2019 en is sinds 3 mei te zien bij Netflix.

Video on youtube
Vorige aflevering
Showdown
Showdown
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Undercover