Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

UPDATE: Welke series gaan we niet terug zien in seizoen 2020-2021

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.

De eerste helft van 2019 is voorbij en er zijn weer series gecanceld. Series die we nog wel aankomend herfst/winter seizoen zullen terug gaan zien maar daarna niet meer. Wellicht is de lijst niet compleet dus vul gerust aan in de reacties hieronder.

Hieronder de lijst in alfabetische volgorde (* recent toegevoegde series) en de updates zover er iets bekend is over de startdatums van de laatste seizoenen van de 30 series in deze lijst;

- * The Affair, Showtime heeft aangekondigd dat het allerlaatste vijfde seizoen op 25 augustus van start zal gaan. De verwachting is dat de seriefinale ergens in oktober zal worden uitgezonden. UPDATE: Het laatste seizoen zal op 25 augustus 2019 van start gaan.

- Arrow, Het korte achtste seizoen gaan de laatst worden voor The CW superheldenserie. Het achtste seizoen krijgt nog tien afleveringen in het najaar van 2019. UPDATE: Het achtste seizoen zal op 15 oktober 2019 van start gaan.

- * Blindspot, de mysteries zouden opgelost moeten worden in een allerlaatste vijfde seizoen dat in 2019-2020 te zien zal zijn bij NBC.

- * Corporate, de Comedy Central-serie heeft nog een allerlaatste derde seizoen gekregen dat naar verwachting ergens in het voorjaar van 2020 te zien zal zijn.

- Criminal Minds, CBS gaf in januari 2019 aan dat de langlopende misdaadserie in het seizoen 2019-2020 aan zijn einde zal komen. Het laatste vijftiende seizoen zal tien afleveringen gaan krijgen.

- * Dark, Netflix heeft aangegeven dat de mysterieuze Duitse tijdreisserie een derde en allerlaatste seizoen gaat krijgen. UPDATE: Het tweede seizoen is op 21 juni 2019 van start gegaan.

- The Deuce, in september 2018 werd er al bekend gemaakt dat de HBO dramaserie na het derde seizoen aan zijn einde gaat komen, wanneer het laatste seizoen van start zal gaan is nog steeds niet bekend gemaakt.

- Elementary, wanneer het allerlaatste zevende seizoen van de detectiveserie van CBS van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. Maar het zevende seizoen zal met dertien afleveringen een einde maken aan de serie. UPDATE: Op 23 mei 2019 is het laatste seizoen bij CBS begonnen, wanneer de de seriefinale zal worden uitgezonden is nog niet bekend.

- * Empire, eerste vernieuwen ze de serie met een zesde seizoen en een paar weken later weet FOX te melden dat het zesde seizoen de allerlaatste zal zijn. Dat seizoen zal in 2019-2020 van start gaan. UPDATE: op 24 september zal het laatste seizoen van start gaan bij FOX.

- Fuller House, de Netflix komedieserie zal in het najaar van 2019 voor de laatste keer terugkeren. Er is door de streamingdienst een allerlaatste vijfde seizoen aangekondigd.

- Future Man, de superheldenserie van Hulu krijgt nog een derde seizoen maar dan is het over voor de serie. Er is nog geen datum aangekondigd voor het derde seizoen.

- * The Good Place, De komische NBC-serie zal in het najaar van 2019 zijn zwanenzang gaan beleven. De Peacock-zender heeft namelijk aangekondigd dat het vierde seizoen de allerlaatste gaat worden. UPDATE: Het allerlaatste seizoen start op 26 september bij NBC.

- Homeland, Showtime kondigde in januari 2019 aan dat Homeland voor het allerlaatste achtste seizoen weer naar het buitenland zou gaan. De serie zou in de zomer van 2019 van start gaan, maar begin februari 2019 werd door Showtime medegedeeld dat het allerlaatste seizoen vertraging had opgelopen en nu zal het allerlaatste achtste seizoen van start gaan in de herfst van 2019.

- Jessica Jones, de Marvel Netflix superheldenserie zal later in 2019 nog te zien zijn bij de streamingdienst maar dat derde seizoen zal de allerlaatste worden die bij Netflix te zien zal zijn. Of Disney+ de serie wel een vervolg gaat geven is nog niet bekend gemaakt. UPDATE: Het derde en allerlaatste seizen is vanaf 14 juni te streamen bij Neflix.

- * Liar, de ITV thillerserie is vernieuwd met een tweede seizoen. Maar er werd later wel bekend gemaakt dat het tweede seizoen de allerlaatste zou zijn voor de leugenachtige serie. Productie voor het tweede seizoen is in april 2019 van start gegaan. Er is nog niet bekend gemaakt wanneer het allerlaatste tweede seizoen van start zal gaan.

- * Lucifer, de FOX serie die werd overgenomen na drie seizoenen door Netflix komt in seizoen 2019-2020 aan zijn einde. Netflix heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen het allerlaatste zal gaan worden.

- * Madam Secretary, begin mei werd de serie nog vernieuwd met een zesde seizoen, maar een week later werd er bekend gemaakt dat dat seizoen ook gelijk het allerlaatste seizoen zou gaan worden. Ook krijgt het allerlaatste seizoen slechts tien afleveringen. Wanneer het zesde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. UPDATE: Op 6 oktober zal het allerlaatste seizoen van start gaan bij CBS.

- The Man in the High Castle, de dramaserie van Amazon, gaat nog een vierde seizoen krijgen eind 2019 en dan is het gedaan voor de kritisch toegejuichte serie

- Modern Family, de komedieserie van ABC zal nog een allerlaatste elfde seizoen krijgen dat waarschijnlijk in september 2019 van start zal gaan. UPDATE: 25 september is de startdatum voor het elfde seizoen.

- Poldark, de BBC One historische dramaserie zal nog een afsluitend vijfde seizoen gaan krijgen in 2019. Wanneer dit laatste seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend maar de opnames zijn in september 2018 al gestart. UPDATE: Op 14 juli zal het allerlaatste seizoen van Poldark starten.

- * Power, Starz heeft aangekondigd dat het zesde seizoen de allerlaatste gaat worden. Het laatset seizoen zal naar verwachting ergens eind augustus/begin september 2019 van start gaan. UPDATE: Seizoen 6 zal op 25 augustus starten bij Starz.

- Preacher, het vierde seizoen van de AMC fantasyserie zal de allerlaatste worden. Vanaf 4 augustus zal het allerlaatste vierde seizoen worden uitgezonden.

- * The Ranch, de Netflix komedieserie, zal ergens in 2020 aan zijn einde komen. Ashton Kutcher heeft verklaard dat het vierde seizoen de allerlaatste zal worden.

- Schitt's Creek, CBC heeft besloten dat het zesde seizoen de laatste gaat worden. In maart 2019 werd bekend gemaakt dat CBC en Pop een allerlaatste zesde seizoen hadden aangekondigd. Er is nog geen startdatum bekend gemaakt.

- * Silicon Valley, HBO heeft aangekondigd, na maanden van speculatie, dat het zesde seizoen niet alleen heel kort zal zijn. Het krijgt slechts zeven afleveringen, maar ook tevens het allerlaatste seizoen zal gaan worden. Het zesde seizoen zal ergens in 2019 van start gaan.

- * The Spanish Princess, Starz heeft aangekondigd dat de serie nog wat extra afleveringen gaat krijgen om het verhaal mooi af te ronden. Het ‘tweede’ seizoen zal nog acht extra afleveringen krijgen.

- Strike Back, het is aangekondigd dat de Britse actieserie voor een tweede keer is gecanceld. De serie krijgt nog een allerlaatste achtste seizoen en dan zal de Cinemax/Sky 1 serie definitief eindigen.

- Suits, de populaire advocatenserie van USA Network krijgt nog een allerlaatste negende seizoen van tien afleveringen en een spin-off. De verwachting is dat Suits nog deze zomer voor het laatst te zien zal zijn. UPDATE: Suits zal voor de laatste keer op 17 juli van start gaan.

- Supernatural, de bovennatuurlijke serie van The CW krijgt nog een vijftiende seizoen van twintig afleveringen in seizoen 2019/2020, maar daarna zal de populaire langlopende serie definitief eindigen. Deze aankondiging werd gedaan eind maart terwijl het veertiende seizoen nog moet worden afgerond op 25 april. UPDATE: 10 oktober 2019 wordt de eerste dag om afscheid te gaan nemen van Sam en Dean.

- Tin Star, in maart heeft Sky Atlantic een allerlaatste derde seizoen besteld van de Britse dramaserie. Wanneer het laatste seizoen van start zal gaan is nog niet bekend.

- Vikings, de historische dramaserie van History Channel zal nog een zesde seizoen krijgen van twintig afleveringen. De verwachting is dat het zesde seizoen in 2020 te zien zal zijn bij de Historische zender.

- * You Me Her, de romantische komedieserie You Me Her zal gaan eindigen met een vijfde seizoen. Zo heeft AUDIENCE Network bekend gemaakt.

Van welke serie vind jij het heel erg dat in 2020/2021 de allerlaatste aflevering uitgezonden gaat worden?

Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_Coco1976
04 jul 2019 21:33 - 04 jul 2019 21:34
Homeland en blindspot. Zo jammer
Reageer
avatar_banaan12
04 jul 2019 22:28 -
dat zijn er nog al wat
Homeland, elementary, Madam secretary, Strike back, Blindspot al is deze serie wel helemaal uitgeknepen
maar het ergste ga ik Criminal minds missen
Reageer
avatar_antimidant
06 jul 2019 00:58 -
Vikings en Lucifer
Reageer
avatar_astridje
09 jul 2019 13:56 -
Elementary en Lucifer
Reageer
avatar_silentdolphin
23 jul 2019 11:27 -
supernatural, homeland, orange is the new black
Reageer
avatar_marryb
04 aug 2019 13:23 -
Criminal Minds en Elementary
Reageer
avatar_Sproet2jes
10 nov 2019 12:15 - 10 nov 2019 12:16
Supernatural, Dean, Sam & Castiel ga ik echt wel missen!!.. :(
Reageer

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Vandaag, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Vandaag, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Vandaag, 10:00