Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Allerlaatste vijfde seizoen van The Affair krijgt startdatum

Showtime heeft aangekondigd wanneer het allerlaatste vijfde seizoen van de Golden Globe winnaar The Affair van start zal gaan.

Het langverwachte vijfde seizoen van de kritisch toegejuichte serie heeft eindelijk een startdatum gekregen van Showtime. Al eind juli 2018 werd het allerlaatste vijfde seizoen aangekondigd. Helaas werd er toen nog niet bekend gemaakt wanneer het vijfde seizoen zou gaan starten. De dramaserie over een emotionele reis van een buitenechtelijke relatie die twee huwelijken kapot maakte.

7729 Affair

In de serie volgen we Joshua Jackson, Dominic West, Maura Tierney en Ruth Wilson als hun levens volledig op hun kop worden gezet door de gevolgen van ontrouw en misplaatste loyaliteit. Anna Paquin zal in het vijfde seizoen een reguliere rol krijgen als de dochter van Alison en Cole. Naast eerder genoemden castleden spelen ook onder anderen Jennifer Jason Leigh, Claes Bang, Lyric Bent, Russell Hornsby een rol.

Op zondag 25 augustus zal het allerlaatste vijfde seizoen om 21.00 uur van start gaan bij Showtime. De eerste vier seizoenen zijn in Nederland te zien op Netflix. Wanneer het vijfde seizoen van start zal gaan bij de streamingdienst is nog niet bekend.

Wat verwacht jij van het vijfde seizoen van The Affair?

Vorige aflevering
511
511
05x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
06 jun 2019 13:22 -
kan niet wachten. 1 van de betere series van de laatste jaren :)
Reageer
The Affair