The Deuce

7.8 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Deuce krijgt derde en laatste seizoen bij HBO

De dramaserie The Deuce van HBO krijg ondanks dalende kijkcijfers toch nog een derde en laatste seizoen. Momenteel loopt het tweede seizoen bij HBO tot eind oktober.

The Deuce volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren '70 tot aan het midden van de jaren '80 en verkent de ruige wereld van centraal Manhattan. James Franco speelt de rollen van twee tweelingbroers die een rol speelden in de wereld van Times Square en die werden ingezet door de maffia in de gewelddadige en lucratieve seks-industrie.

Embed from Getty Images
James Franco

De serie lag eerder dit jaar onder vuur toen vijf vrouwen naar voren kwamen met beschuldigingen van seksueel ongepast en uitbuitend gedrag van James Franco. HBO en producent David Simon verdedigden Franco en zeiden dat er geen serieuze klachten over hem waren geweest. Uiteindelijk wilden ook de acteurs graag meewerken aan een nieuw seizoen.

Het derde seizoen zal in 2019 verschijnen.
Vorige aflevering
Finish It
Finish It
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Vandaag, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2