Madam Secretary

8.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Madam Secretary; zesde seizoen wordt allerlaatste

Op 11 mei wist MijnSerie al te melden dat Madam Secretary een zesde seizoen zou krijgen, maar er is slecht nieuws voor de fans.

Het aankomende zesde seizoen gaat het allerlaatste worden, zo heeft CBS aangekondigd. De dramaserie met Téa Leoni in de hoofdrol als Elizabeth McCord, de sluwe, vastberaden staatssecretaris van de VS die internationale diplomatie aanjaagt en het protocol omzeilt terwijl ze mondiale en binnenlandse kwesties onderhandelt, zowel in het Witte Huis als thuis, krijgt nog tien afleveringen.CBS Entertainment president Kelly Kahl onthulde het nieuws op het openingsfront van het netwerk: "Ze gaan in de herfst tien afleveringen maken en de verhaallijn vastleggen. We zijn blij en enthousiast om dat te doen voor Téa, de cast en het publiek. Het is moeilijk wanneer een serie 'poof weggaat.' We willen dit kunnen doen en de serie met veel respect en lof eindigen. Iedereen waardeert dat wanneer we dat kunnen doen."

Hoop jij op een mooi afgerond verhaal?Vorige aflevering
Better Angels
05x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00