Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Madam Secretary; zesde seizoen wordt allerlaatste

Op 11 mei wist MijnSerie al te melden dat Madam Secretary een zesde seizoen zou krijgen, maar er is slecht nieuws voor de fans.

Het aankomende zesde seizoen gaat het allerlaatste worden, zo heeft CBS aangekondigd. De dramaserie met Téa Leoni in de hoofdrol als Elizabeth McCord, de sluwe, vastberaden staatssecretaris van de VS die internationale diplomatie aanjaagt en het protocol omzeilt terwijl ze mondiale en binnenlandse kwesties onderhandelt, zowel in het Witte Huis als thuis, krijgt nog tien afleveringen.CBS Entertainment president Kelly Kahl onthulde het nieuws op het openingsfront van het netwerk: "Ze gaan in de herfst tien afleveringen maken en de verhaallijn vastleggen. We zijn blij en enthousiast om dat te doen voor Téa, de cast en het publiek. Het is moeilijk wanneer een serie 'poof weggaat.' We willen dit kunnen doen en de serie met veel respect en lof eindigen. Iedereen waardeert dat wanneer we dat kunnen doen."

Hoop jij op een mooi afgerond verhaal?Vorige aflevering
Better Angels
05x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst