Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Amazon gaat stoppen met The Man in the High Castle

The Man in the High Castle is een Amerikaanse dramaserie van Amazon Prime Video. Er komt nog een vierde seizoen, maar dan zal de serie stoppen.

De serie is gebaseerd op de roman uit 1962 van Philip K. Dick. The Man in the High Castle toont nauwgezet een alternatieve geschiedenis waarin de harde nazi's en het imperialistische Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen en de wereld beheersen, inclusief het kroonjuweel Noord-Amerika.

De cast en crew van de door Alexa Davalos en Rufus Sewell gemaakte serie zijn deze week op de hoogte gesteld dat er geen vijfde seizoen zal komen. "We zijn ongelooflijk trots op al het harde werk van de getalenteerde uitvoerende producenten, cast, crew en iedereen die in de loop der jaren aan The Man in the High Castle heeft gewerkt", zei Amazon Studios-baas Jennifer Salke over de serie.

De productie van het vierde seizoen is nog bezig en dat zal eind 2019 te zien zijn bij Amazon.

Video on youtube
Vorige aflevering
Fire from the Gods
Fire from the Gods
04x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
20 feb 2019 09:42 - 20 feb 2019 09:46
Nog een goede serie die zal stoppen....
Gelukkig weten ze het van te voren dus ik ga er vanuit dat er een goed einde komt!

Ik lees echter niet wat nou de reden is? Budget? Kijkcijfers?
Reageer
avatar_Sly17
20 feb 2019 17:42 -
Ai, dit is wel jammer zeg! Vond het derde seizoem by far de beste tot dusver. En de beeldem van een alternatieve geschiedenis waren supervet. De kosten liepen inmiddels op tot 100 miljoen per seizoen, dat zal een rol gespeeld hebben bij deze keuze...
Reageer
The Man in the High Castle