Power

8.3 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Starz! stopt met serie Power, komt met spin-offs

Power is een Amerikaanse serie van de zender Starz!. De serie ging in première in 2014 en op 25 augustus 2019 gaat het zesde seizoen van start.

James 'Ghost' St. Patrick (Omari Hardwick) heeft in de serie Power alles: een mooie vrouw, een prachtige penthouse in Manhattan en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, voorziet in de behoeften van de elite: de beroemde en beruchte mensen die de lakens uitdelen in een stad niet nooit slaapt. Naar gelang het succes van zijn club groeit, beraamt Ghost plannen om een imperium te starten. Echter, Ghost heeft een geheim: de club is eigenlijk alleen een dekmantel voor zijn criminele activiteiten en de drugs die hij vervaardigt.Starz! heeft bekend gemaakt dat het zesde seizoen van Power tevens het laatste seizoen zal zijn. Maar er wordt wel gewerkt aan spin-offs, die al in de pijplijn zitten. Maker Courtney Kemp meldt daarover het volgende: ”We zullen sommige van je geliefde Power-personages blijven volgen. Maar we melden nog niet wie dat zijn en wat ze precies gaan doen. We gaan in ieder geval een nieuw Power-universum creëren dat net zo onvoorspelbaar is als het origineel."
Vorige aflevering
Exactly How We Planned
Exactly How We Planned
06x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
10 mei 2019 14:57 -
Mooi dat ze gaan stoppen met Power en de serie niet gaan uitmelken.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00