Silicon Valley

7.8 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

HBO stopt met serie Silicon Valley

Na maanden van speculatie heeft HBO bevestigd dat het komende zesde seizoen van komedieserie Silicon Valley het laatste zal zijn.

Richard Hendriks (Thomas Middleditch) werkt in Silicon Valley voor het bedrijf van de succesvolle ondernemer Gavin Belson (Matt Ross). In zijn vrije tijd sleutelt hij aan Pied Piper, een muziekprogramma dat gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme dat binnen de industrie als revolutionair wordt beschouwd.

Geruchten over de mogelijke beëindiging van Silicon Valley begonnen toen het zesde seizoen werd uitgesteld. Maar uiteindelijk besloot HBO dat het seizoen er toch zou komen. Daarmee is het verhaal echt wel verteld en dus komt er geen vervolg, zo heeft de zender inmiddels laten weten.

Het zesde seizoen zal uit zeven afleveringen bestaan en later dit jaar te zien zijn bij HBO.

Vorige aflevering
Exit Event
06x07
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56