Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC bevestigt elfde en laatste seizoen van Modern Family

Er komt definitief een elfde seizoen van de populaire komedieserie Modern Family. Het wordt tevens het laatste seizoen, liet zender ABC dinsdag weten.

Alle hoofdrolspelers hebben inmiddels onderhandelingen gevoerd waarin zij bevestigden terug te willen keren voor het slotseizoen.

De 'volwassen' acteurs uit de serie, onder wie Ed O'Neill en Sofia Vergara, hadden hun handtekening al eerder onder een contract gezet . De jongere acteurs, onder wie Ariel Winter en Sarah Hyland, hadden echter nog geen overeenkomst met ABC gesloten. Dat is nu dus wel gebeurd, schrijft The Hollywood Reporter.

Het was lang niet zeker of er een elfde seizoen van Modern Family zou komen. Na het tiende seizoen verliepen de contracten bij de Amerikaanse televisiezender waar de serie wordt uitgezonden, net als de contracten van de hoofdrolspelers. Diverse media meldden daarna in december dat er nieuwe onderhandelingen met de castleden om een nieuw seizoen te plannen gaande waren.

De met prijzen overladen serie gaat over de zeer divers samengestelde familie Pritchett. De serie won vijf keer achtereen de Emmy Award voor de beste komedieserie en ook de acteurs werden meerdere malen bekroond vanwege hun rol. Modern Family wordt in Nederland uitgezonden bij Comedy Central en is te zien op Netflix.

Vorige aflevering
Can't Elope
10x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst