Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC bevestigt elfde en laatste seizoen van Modern Family

Er komt definitief een elfde seizoen van de populaire komedieserie Modern Family. Het wordt tevens het laatste seizoen, liet zender ABC dinsdag weten.

Alle hoofdrolspelers hebben inmiddels onderhandelingen gevoerd waarin zij bevestigden terug te willen keren voor het slotseizoen.

De 'volwassen' acteurs uit de serie, onder wie Ed O'Neill en Sofia Vergara, hadden hun handtekening al eerder onder een contract gezet . De jongere acteurs, onder wie Ariel Winter en Sarah Hyland, hadden echter nog geen overeenkomst met ABC gesloten. Dat is nu dus wel gebeurd, schrijft The Hollywood Reporter.

Het was lang niet zeker of er een elfde seizoen van Modern Family zou komen. Na het tiende seizoen verliepen de contracten bij de Amerikaanse televisiezender waar de serie wordt uitgezonden, net als de contracten van de hoofdrolspelers. Diverse media meldden daarna in december dat er nieuwe onderhandelingen met de castleden om een nieuw seizoen te plannen gaande waren.

De met prijzen overladen serie gaat over de zeer divers samengestelde familie Pritchett. De serie won vijf keer achtereen de Emmy Award voor de beste komedieserie en ook de acteurs werden meerdere malen bekroond vanwege hun rol. Modern Family wordt in Nederland uitgezonden bij Comedy Central en is te zien op Netflix.

Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00