Modern Family

8.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC bevestigt elfde en laatste seizoen van Modern Family

Er komt definitief een elfde seizoen van de populaire komedieserie Modern Family. Het wordt tevens het laatste seizoen, liet zender ABC dinsdag weten.

Alle hoofdrolspelers hebben inmiddels onderhandelingen gevoerd waarin zij bevestigden terug te willen keren voor het slotseizoen.

De 'volwassen' acteurs uit de serie, onder wie Ed O'Neill en Sofia Vergara, hadden hun handtekening al eerder onder een contract gezet . De jongere acteurs, onder wie Ariel Winter en Sarah Hyland, hadden echter nog geen overeenkomst met ABC gesloten. Dat is nu dus wel gebeurd, schrijft The Hollywood Reporter.

Het was lang niet zeker of er een elfde seizoen van Modern Family zou komen. Na het tiende seizoen verliepen de contracten bij de Amerikaanse televisiezender waar de serie wordt uitgezonden, net als de contracten van de hoofdrolspelers. Diverse media meldden daarna in december dat er nieuwe onderhandelingen met de castleden om een nieuw seizoen te plannen gaande waren.

De met prijzen overladen serie gaat over de zeer divers samengestelde familie Pritchett. De serie won vijf keer achtereen de Emmy Award voor de beste komedieserie en ook de acteurs werden meerdere malen bekroond vanwege hun rol. Modern Family wordt in Nederland uitgezonden bij Comedy Central en is te zien op Netflix.

Vorige aflevering
A Year of Birthdays
10x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00