Modern Family

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC bevestigt elfde en laatste seizoen van Modern Family

Er komt definitief een elfde seizoen van de populaire komedieserie Modern Family. Het wordt tevens het laatste seizoen, liet zender ABC dinsdag weten.

Alle hoofdrolspelers hebben inmiddels onderhandelingen gevoerd waarin zij bevestigden terug te willen keren voor het slotseizoen.

De 'volwassen' acteurs uit de serie, onder wie Ed O'Neill en Sofia Vergara, hadden hun handtekening al eerder onder een contract gezet . De jongere acteurs, onder wie Ariel Winter en Sarah Hyland, hadden echter nog geen overeenkomst met ABC gesloten. Dat is nu dus wel gebeurd, schrijft The Hollywood Reporter.

Het was lang niet zeker of er een elfde seizoen van Modern Family zou komen. Na het tiende seizoen verliepen de contracten bij de Amerikaanse televisiezender waar de serie wordt uitgezonden, net als de contracten van de hoofdrolspelers. Diverse media meldden daarna in december dat er nieuwe onderhandelingen met de castleden om een nieuw seizoen te plannen gaande waren.

De met prijzen overladen serie gaat over de zeer divers samengestelde familie Pritchett. De serie won vijf keer achtereen de Emmy Award voor de beste komedieserie en ook de acteurs werden meerdere malen bekroond vanwege hun rol. Modern Family wordt in Nederland uitgezonden bij Comedy Central en is te zien op Netflix.

Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
11x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.
zondag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
zaterdag, 12:00