Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Komedieserie The Ranch stopt na vierde seizoen

The Ranch is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Er wordt momenteel gewerkt aan een vierde seizoen, maar dat zal tevens het laatste zijn. Dat heeft Ashton Kutcher gemeld.

De min of meer mislukte voetbalspeler Colt (Ashton Kutcher) keert in de serie terug naar Colorado om te helpen op de familieranch. De serie The Ranch is door onder meer Kutcher geschreven en begon als een echte komedieserie. Door de seizoenen heen is dit langzaam omgebogen tot een dramaserie, waar de traan de lach begon over te nemen. Ook het vertrek van Danny Masterson drukte zijn stempel. Masterson speelde in de serie Rooster, de broer van Colt, maar door aanklachten aan zijn adres werd hij door de makers ontslagen.

Kutcher heeft nu via Twitter laten weten dat The Ranch gaat stoppen, maar eerst worden er nog twintig afleveringen gemaakt voor het vierde en laatste seizoen. Tien daarvan zijn later dit jaar te zien en de laatste tien volgen in 2020.


Vorige aflevering
Take Me Home, Country Roads
Take Me Home, Country Roads
04x20
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
05 jun 2019 09:38 -
Balen! Ik had altijd nog de hoop dat Danny Masterson (Rooster) zou terugkeren.
Ik hoop dan in ieder geval dat hij zal terugkeren voor de finale.
Reageer
avatar_renzoroy
05 jun 2019 11:44
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Dat zie ik niet gebeuren. Hij is ontslagen door Netflix omdat die meerdere vrouwen aangerand/verkracht zou hebben. Denk niet dat Netflix hem dan laat terugkeren voor 1 ep. Deden ze bij Kevin Spacey in House of Cards ook niet.
Reageer
avatar_JanWillemK
05 jun 2019 13:24
Tja, iemand ontslaan omdat hij alleen maar beschuldigd word gaat wel heel erg ver. Maar goed, hier is al genoeg over gezegd :P
Desnoods een uitleg over wat er verder met hem is gebeurt vindt ik al prima.
Reageer
avatar_renzoroy
05 jun 2019 13:28
Mee eens, maar Netflix is daar echt heel streng in blijkt haha.
Reageer
The Ranch