Elementary

8,0 / 10
44 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

CBS-serie Elementary stopt na zevende seizoen

De Sherlock Holmes-dramaserie Elementary krijgt nog een zevende seizoen met dertien afleveringen. Daarna trekt de zender de stekker uit de serie.

De misdaadserie, gemaakt door Rob Doherty en met Jonny Lee Miller en Lucy Liu in de hoofdrollen, loopt al sinds 2012. Inmiddels zijn de laatste scènes opgenomen van het zevende seizoen, dat in 2019 te zien is. Alle betrokkenen vonden dat dit een natuurlijk einde was, waarbij de serie met een goed niveau kan worden afgesloten.

Elementary is in Nederland te zien bij Netflix. Bij CBS in de Verenigde Staten zijn de kijkcijfers van de serie fors gedaald, wat ongetwijfeld ook een reden is om ermee te stoppen.

Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00