Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Poldark stopt na vijf seizoenen

Filmen van het vijfde en tevens laatste seizoen van Poldark is begonnen.

Na een tijd speculeren, komt BBC One dan toch met het verlossende antwoord: seizoen vijf van Poldark zal het laatste seizoen worden. De serie die gebaseerd is op de boekenreeks van Winston Graham, komt in 2019 aan een einde.

Met het verlies van een belangrijk persoon, zal het leven in Cornwall er anders uit komen te zien. Ross zal zich meer gaan richten op de mensen waar hij van houdt, en laat de politiek deels achter zich. Een moeilijke opgave als je beseft dat je vijand de touwtjes in handen heeft.



Wat het vijfde en laatste seizoen van Poldark nog meer laat zien, is nu nog onbekend. Het vierde seizoen van Poldark, was gebaseerd op het zevende boek van de twaalfdelige serie. Boek acht begint tien jaar na het einde van boek zeven. Aidan Turner had al aangegeven dat hij niet elke dag de make-up in wilde om zo ouder te lijken. Het is dus goed mogelijk dat het vijfde seizoen zal bestaan uit gebeurtenissen die plaatsvonden in de tien missende jaren.

In seizoen vijf zullen ook Aidan Turner en Eleanor Tomlinson terugkomen als Ross en Demelza. Ook zullen Jack Farthing (George Warleggan), Luke Norris (Dr Dwight Enys), Gabriella Wilde (Caroline Enys), Ellise Chappell (Morwenna Carne), Harry Richardson (Drake Carne), Tom York als Sam Carne, en Beatie Edney als Prudie hun opwachting maken.

Het filmen van seizoen vijf is twee weken geleden begonnen. Op Twitter werd het nieuws bekend gemaakt.

Wanneer het laatste seizoen van Poldark te zien zal zijn is nog niet bekend. Wel is zeker dat het in 2019 zal zijn.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_saskya
25 sep 2018 09:04 -
Jammer maar het is goed zo
Reageer
Poldark