Supernatural

8.4 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
4
Bekijk stemmen

The CW gaat stoppen met Supernatural

Supernatural is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender The CW. De serie ging in première in 2005. Er komt nog een vijftiende seizoen van twintig afleveringen, maar daarmee komt de serie ten einde.

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die daarmee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen.

Supernatural is de langstlopende serie van The CW en zal stoppen na 327 afleveringen. De acteurs Jared Padalecki, Jensen Ackles en Misha Collins hebben het einde van de serie gemeld op Instagram. "Nou, het is officieel. Nog een ronde voor de gebroeders Winchester. Hoewel niets ooit echt eindigt in het bovennatuurlijke ... toch?", aldus acteur Jensen Ackles.

7304 Jensen

Executive producers Robert Singer en Andrew Dabb hebben een verklaring uitgebracht: "Ten eerste willen we alle mensen bedanken die betrokken zijn geweest bij de serie, zowel voor als achter de camera. Voor ons was het de mooiste ervaring van ons leven. De steun die we hebben gekregen van zowel Warner Bros Television als The CW was ongelooflijk. We willen graag Jensen, Jared en Misha bedanken voor het zo bijzonder maken van deze reis."

Het veertiende seizoen gaat op 4 april weer verder en op 25 april zal de voorlopig laatste aflevering worden uitgezonden. Wanneer het vijftiende seizoen van Supernatural zal starten is nog onbekend.
Vorige aflevering
Destiny's Child
Destiny's Child
15x13
Leuk?
1
4
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_Linda60
23 mrt 2019 09:19 -
Niet leuk.
Reageer
avatar_JanWillemK
23 mrt 2019 11:17 - 23 mrt 2019 11:21
Enorm balen.
Het verhaal is ondertussen wel een beetje verteld maar toch kan je de serie gewoon lekker makkelijk wegkijken. Hopenlijk sluiten ze af met een enorme knaller!

De titel is wel een beetje misleidend. The CW heeft de serie niet gecanceld maar zo komt het nu wel over.
"It’s pretty clear from their video that this was a creative decision, rather than one of network caprice. It’s also nice that they’ll get a final season to end the show on its own terms. "
Reageer
avatar_Hangmat
23 mrt 2019 21:54
Uiteindelijk is het áltijd het netwerk dat de serie beëindigt. De PR van de zenders en/of serie-makers zullen het echter altijd zo framen dat het lijkt alsof het een creatieve beslissing was. In dat opzicht is de titel dus zeer accuraat.
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
24 mrt 2019 08:01 -
Zo jammer :(
Reageer
avatar_Sproet2jes
24 mrt 2019 12:29 - 24 mrt 2019 13:59
Oooohh Neééée, Dit kan niet waar zijn..!! :\ Einde van een Tijdperk, sh*t wat Baal ik.
Reageer
avatar_renzoroy
24 mrt 2019 13:38 -
Dat zal na 15 jaar kijken toch ff wennen zijn. :/
Reageer
avatar_Branca
24 mrt 2019 23:36 -
Neeeeeeeee...... ik zag het wel een beetje aankomen maar het blijft erg jammer! Het is al sinds het begin mijn favoriete serie :(
Reageer
avatar_Stef_170
25 mrt 2019 20:45 -
NOOOOO..
een van de leukste series
ik kan blijven kijken naar de gebroeders winchester
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00