Preacher

7.4 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC-serie Preacher krijgt geen vijfde seizoen

Preacher is een Amerikaanse fantasieserie van de zender AMC. De serie ging in première in 2016. Er komt later dit jaar nog een vierde seizoen.

De serie is gebaseerd op de comic book-serie uit de jaren '90 van Garth Ennis en Steve Dillon’s. Preacher draait om Rev. Jesse Custer (Dominic Cooper), een gehaaide Texaanse priester die, na van zijn geloof te zijn gevallen, er achter komt dat God de hemel heeft verlaten en zijn taken niet langer uitvoert.

Jesse is de enige die in staat is om God op te sporen en hem verantwoordelijk te houden voor zijn troonsafstand. Tulip O'Hare (Ruth Negga), Jesse's ex en bierzuipende vampier, vergezelt hem op zijn zoektocht naar antwoorden. Maar het verhaal eindigt daar niet: The Saint of Killers zetten de achtervolging in en hebben hun zinnen gezet op Jesse.

AMC heeft bekend gemaakt dat het vierde seizoen van Preacher tevens het laatste seizoen zal zijn. Het seizoen gaat in première op AMC op zondag 4 augustus.


Vorige aflevering
End of the World
End of the World
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00