Suits

8.4 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Een negende seizoen voor Suits, maar...

Het zat er al eigenlijk een beetje aan te komen, het einde van de serie Suits. De vraag was alleen hoe en wanneer.

USA Network heeft aangekondigd dat de juridische dramaserie Suits gaat eindigen. De fans zaten er al op te wachten, na het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams, de aankondiging dat Suits gecanceld zou worden. Maar het lijkt het erop dat de serie zal eindigen op zijn eigen voorwaarde met nog een negende seizoen van slechts tien afleveringen.De populaire advocatenserie zal dus een mooi afgesloten einde gaan krijgen. Suits is met het negende seizoen de langstlopende serie van USA Network.De serie zal eindigen met de teller op 134 afleveringen. Aaron Korsh sluit niet uit dat diversen voormalige castleden zullen terugkeren voor een laatste acte in het negende seizoen.

Het achtste seizoen is inmiddels op de helft en seizoen 8B is op 23 januari 2019 van start gegaan. Netflix zal vrijdag 25 januari starten met seizoen 6B. De verwachting is dat het negende seizoen deze zomer nog te zien zal zijn bij USA Network. Maar voor de fans is er wellicht een lichtpuntje, Suits krijgt een spin-off met de titel Pearson waarin Gina Torres te zien zal zijn als advocate Jessica Pearson.Denk jij dat het goed is dat Suits met een korter negende seizoen gaat eindigen?

Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
24 jan 2019 07:59 -
Ik loop nog lang niet bij want ik kijk het via Netflix, maar ben blij dat ze er een volwaardig einde van gaan maken. Toen ik hoorde dat Meghan en Patrick eruit waren dacht ik al dat het niet lang meer zou duren.
Reageer
avatar_Sly17
24 jan 2019 17:55 -
Prima. Hadden ze misschien al een laat seizoenen eerder moeten doen, maar goed dat ze er nu een punt achter zetten ipv het concept maar blijven uitmelken.
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00