Pearson

7.5 / 10
40 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Suits spin-off van USA Network gaat Pearson heten

Het is al enige tijd bekend dat de serie Suits een spin-off krijgt bij USA Network. Inmiddels is bekend gemaakt dat de serie Pearson gaat heten.

Pearson is tevens de naam van het hoofdpersonage. Het project van producent Aaron Korsh (Suits) en uitvoerend producent Daniel Arkin volgt de Powerhouse-advocaat Jessica Pearson (Gina Torres) terwijl ze zich aanpast aan de misdadige wereld van de politiek in Chicago.

Naast Torres spelen ook Simon Kassianides, Morgan Spector, Bethany Joy Lenz, Chantel Riley, Isabel Arraiza en Eli Goree rollen in Pearson. USA Network heeft gemeld dat de serie dit jaar in première zal gaan, maar heeft nog geen datum genoemd.


Gina Torres
Vorige aflevering
The Fixer
The Fixer
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jan 2019 09:41 -
Ik wilde deze spinoff gaan kijken maar dit gaat dus duidelijk een andere kant op dan Suits... Ik wacht het eerst even af.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3