Pearson

7.5 / 10
40 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Suits spin-off van USA Network gaat Pearson heten

Het is al enige tijd bekend dat de serie Suits een spin-off krijgt bij USA Network. Inmiddels is bekend gemaakt dat de serie Pearson gaat heten.

Pearson is tevens de naam van het hoofdpersonage. Het project van producent Aaron Korsh (Suits) en uitvoerend producent Daniel Arkin volgt de Powerhouse-advocaat Jessica Pearson (Gina Torres) terwijl ze zich aanpast aan de misdadige wereld van de politiek in Chicago.

Naast Torres spelen ook Simon Kassianides, Morgan Spector, Bethany Joy Lenz, Chantel Riley, Isabel Arraiza en Eli Goree rollen in Pearson. USA Network heeft gemeld dat de serie dit jaar in première zal gaan, maar heeft nog geen datum genoemd.


Gina Torres
Vorige aflevering
The Fixer
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jan 2019 09:41 -
Ik wilde deze spinoff gaan kijken maar dit gaat dus duidelijk een andere kant op dan Suits... Ik wacht het eerst even af.
Reageer

Laatste nieuws

Disney+ gaat de serie The Simpsons ook in de originele 4:3 beeldverhouding aanbieden. Dat zal begin 2020 het geval zijn.
Vandaag, 10:00
Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.
Gisteren, 11:00
1
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
1
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Gisteren, 09:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
vrijdag, 14:00