Pearson

7.5 / 10
40 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Suits spin-off van USA Network gaat Pearson heten

Het is al enige tijd bekend dat de serie Suits een spin-off krijgt bij USA Network. Inmiddels is bekend gemaakt dat de serie Pearson gaat heten.

Pearson is tevens de naam van het hoofdpersonage. Het project van producent Aaron Korsh (Suits) en uitvoerend producent Daniel Arkin volgt de Powerhouse-advocaat Jessica Pearson (Gina Torres) terwijl ze zich aanpast aan de misdadige wereld van de politiek in Chicago.

Naast Torres spelen ook Simon Kassianides, Morgan Spector, Bethany Joy Lenz, Chantel Riley, Isabel Arraiza en Eli Goree rollen in Pearson. USA Network heeft gemeld dat de serie dit jaar in première zal gaan, maar heeft nog geen datum genoemd.


Gina Torres
Vorige aflevering
The Fixer
The Fixer
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jan 2019 09:41 -
Ik wilde deze spinoff gaan kijken maar dit gaat dus duidelijk een andere kant op dan Suits... Ik wacht het eerst even af.
Reageer

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56