Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 19

Weekoverzicht 19

CBS was de eerste deze week van de grote vijf om series te bestellen, vernieuwen en cancelen. Maar wanneer de series in productie of van start zullen gaan blijft onzeker. Lees hieronder meer nieuws tot de week van 4 tot en met 10 mei.
Serienieuws

Afleveringen


Finale seizoen zeven The Blacklist wordt deels geanimeerd


Om het seizoen goed af te sluiten wordt de seizoensfinale van The Blacklist deels geanimeerd.

Casting Nieuws


Castingnieuws voor tweede seizoen The Twilight Zone (2019)


Vorig jaar werd bekend gemaakt dat The Twilight Zone (2019) een tweede seizoen zou krijgen. Nu is er meer bekend over de cast.

Datums


Tweede seizoen The Politician in de zomer van start


Ryan Murphy heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Politician (2019) aankomende zomer verschijnt. Komt er ook een derde seizoen?

Series die deze maand op BBC First verschijnen


Deze maand verschijnen er verschillende series bij BBC First, onder andere het tweede seizoen van de series Liar en Agatha Raisin zijn er te zien.

Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix


De Amerikaanse dramaserie Sweet Magnolias verschijnt deze maand op Netflix. De eerste beelden van de serie zijn al te bekijken.

Little Fires Everywhere binnenkort te zien op Amazon Prime Video


Amazon Prime Video gaat de Hulu-serie Little Fires Everywhere in Europa aanbieden. De serie verschijnt eind deze maand op de streamingdienst.

For Life verschijnt eind deze maand op Videoland


De dramaserie For Life van ABC verschijnt eind deze maand op Videoland. De serie is gebaseerd op het leven van gevangene en advocaat Isaac Wright Jr.

Gecancelde Series


CBS stopt met The Lincoln Lawyer van David E. Kelley


Vorig jaar bestelde CBS The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies), maar het netwerk heeft besloten niet verder te gaan met de serie.

CBS cancelt Man with a Plan, Tommy, Carol’s Second Act en Broke


De Amerikaanse komedieserie Man with a Plan is na een vierde seizoen gecanceld door CBS. Broke, Carol's Second Act en Tommy worden ook niet verlengd.

History Channel cancelt Knightfall en Project Blue Book


History Channel heeft twee series gecanceld. Knightfall en Project Blue Book zijn beide na een tweede seizoen niet vernieuwd door het netwerk.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 18


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 27 april tot en met 4 mei 2020 in Amerika.

Nieuwe Series


Teaser voor HBO's nieuwste drama Lovecraft Country


Lovecraft Country zal in Augustus te zien zijn bij HBO

Netflix kondigt Afrikaanse original Jiva aan


Netflix heeft een nieuwe Afrikaanse Netflix-Original aangekondigd, genaamd Jiva. De serie is bedacht door Busisiwe Ntintili (Intersexions).

Peacock komt met reboot Battlestar Galactica


Peacock, de streamingdienst van NBC, heeft aangekondigd te werken aan een Battlestar Galactica reboot.

Serie over de Tiger King in de maak


De serie over Joe Exotic wordt mede geproduceerd door Dan Lagana (American Vandal) en Paul Young (Key & Peele) en Nicolas Cage gaat de titelrol spelen.

CBS bestelt twee drama's en een komedie


CBS heeft in de afgelopen tijd veel nieuwe series vernieuwd (of gecanceld), daarbij heeft het netwerk heeft nu drie nieuwe series besteld.

Trailers


Trailer voor Space Force


Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.

Vernieuwde Series


My Brilliant Friend verlengd met een derde seizoen


My Brilliant Friend is verlengd met een derde seizoen. De serie is gebaseerd op de De Napolitaanse romans: Lila en Elena van Elena Ferrante.

Vijfde en laatste seizoen voor Greenleaf


Greenleaf is verlengd met een vijfde seizoen, maar dit seizoen zal ook het laatste seizoen zijn. De eerste beelden van het vijfde seizoen zijn al te bekijken.

Elfde seizoen voor Blue Bloods?


Krijgt Blue Bloods een elfde seizoen? Het lijkt er wel op nu één van de castleden zijn (Twitter)mond voorbij heeft gepraat.

NCIS franchise vernieuwd door CBS


NCIS, NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans krijgen alle drie een nieuw seizoen van CBS, daarmee is dus de gehele NCIS franchise vernieuwd.

CBS vernieuwt komedies en meer


CBS heeft veel series vernieuwd, zo ook de Amerikaanse komedieserie The Neighborhood en nog twee andere komedies. Ook Undercover Boss is verlengd.

Netflix geeft After Life razendsnel een derde seizoen


Ook het tweede seizoen van After Life is een groot succes op Netflix, dus heeft de streamer de serie razend snel verlengd met een derde seizoen. Ook werd bedenker Ricky Gervais exclusief vastgelegd door Netflix.

CBS vernieuwt heleboel procedurele series


Het lijkt er op dat CBS geen bijzondere beslissingen heeft genomen voor het aankomende herfst/winter seizoen. Bijna alle CBS series zijn vernieuwd, ook de procedurele series.

Upload krijgt een tweede seizoen


Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload van Greg Daniels (The Office).

Algemeen nieuws

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


The Right Stuff verschijnt in de herfst op Disney+


De nieuwe National Geographic serie The Right Stuff wordt een Disney+ original. De serie, met Patrick J. Adams (Suits), verschijnt in de herfst op de streamingdienst.

Disney+ vanaf september ook in België


Eind maart werd Disney+ beschikbaar in acht Europese landen, maar nog niet in België. Vanaf september zal Disney+ ook beschikbaar zijn in België.

MijnSerie nieuws

Corona-crisis; welke series moet je gaan kijken? Top 5 beste van …


Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog meer mooie lijsten. Veel kijkplezier.

Coronacrisis; welke series moet je kijken? Top 5 onbekende kostuumdrama’s



Corona-crisis; welke series moet je gaan kijken? Top 5 beste tekenfilmseries uit de jaren 80



Populairste series


Populairste series afgelopen week (19)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvraag


Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van het eerste seizoen van Bäckström (2020); Bäckström (2020) de serie is gebaseerd op een boekenreeks. Wie is de schrijver van de boekenreeks?, was Leif GW Persson. Weetje: De boeken hebben de volgende titel: Linda - Linda, som i Lindamordet en De man die de draak doodde - Den som dödar draken. In 2015 werd er een Amerikaanse serie uitgebracht door FOX die ook gebaseerd waren op de boelen van Persson. De serie Backstrom kreeg één seizoen van dertien afleveringen.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van mei 2020 die in week 20 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 11 mei


Trial by Media – Serie première (Netflix)
20.00 – Inside the Ambulance – Seizoen 10 (W)
22.00 – F*ck, That's Delicious – Seizoen 4 (Viceland)

-

Donderdag 14 mei


21.00 – Restaurant: Impossible – Seizoen 17 (Food Network)
21.00 – Paddington Station 24/7 – Seizoen 4 (Channel 5)

-

Vrijdag 15 mei


The Last Narc – Serie première (Amazon)
Chichipatos – Serie première (Netflix)

-

Zondag 17 mei


21.00 – Noughts and Crosses – Seizoen 1 (BBC First)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten