Space Force

7,0 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Space Force

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.

Eerder meldde MijnSerie al dat Space Force vanaf 29 mei te zien zal zijn op Netflix. Nu heeft de streamingdienst een trailer vrijgegeven van hun nieuwste serie. De serie wordt gemaakt van de mensen achter The Office en gaat over een bonte groep die de taak krijgt om een nieuwe afdeling van het Amerikaanse leger op te zetten. Onder de naam Space Force moet de groep er alles aan doen om Amerikanen naar de maan te sturen. Op die manier kan volledige dominantie van Amerika in de ruimte worden behaald.

Space Force kent een sterrencast met naast Carell onder andere Lisa Kudrow (Friends), John Malkovich (The New Pope), Diana Silvers (Into The Dark), Tawny Newsome (Brockmire), Ben Schwartz (Parks and Recreation), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Noah Emmerich (The Americans), Alex Sparrow (UnREAL) en Don Lake. Kijk hier onder naar de trailer.

Vorige aflevering
PROPORTIONATE RESPONSE
PROPORTIONATE RESPONSE
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1