Space Force

7,0 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Space Force

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.

Eerder meldde MijnSerie al dat Space Force vanaf 29 mei te zien zal zijn op Netflix. Nu heeft de streamingdienst een trailer vrijgegeven van hun nieuwste serie. De serie wordt gemaakt van de mensen achter The Office en gaat over een bonte groep die de taak krijgt om een nieuwe afdeling van het Amerikaanse leger op te zetten. Onder de naam Space Force moet de groep er alles aan doen om Amerikanen naar de maan te sturen. Op die manier kan volledige dominantie van Amerika in de ruimte worden behaald.

Space Force kent een sterrencast met naast Carell onder andere Lisa Kudrow (Friends), John Malkovich (The New Pope), Diana Silvers (Into The Dark), Tawny Newsome (Brockmire), Ben Schwartz (Parks and Recreation), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Noah Emmerich (The Americans), Alex Sparrow (UnREAL) en Don Lake. Kijk hier onder naar de trailer.

Vorige aflevering
PROPORTIONATE RESPONSE
PROPORTIONATE RESPONSE
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2