Space Force

6.9 / 10
32 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Space Force

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.

Eerder meldde MijnSerie al dat Space Force vanaf 29 mei te zien zal zijn op Netflix. Nu heeft de streamingdienst een trailer vrijgegeven van hun nieuwste serie. De serie wordt gemaakt van de mensen achter The Office en gaat over een bonte groep die de taak krijgt om een nieuwe afdeling van het Amerikaanse leger op te zetten. Onder de naam Space Force moet de groep er alles aan doen om Amerikanen naar de maan te sturen. Op die manier kan volledige dominantie van Amerika in de ruimte worden behaald.

Space Force kent een sterrencast met naast Carell onder andere Lisa Kudrow (Friends), John Malkovich (The New Pope), Diana Silvers (Into The Dark), Tawny Newsome (Brockmire), Ben Schwartz (Parks and Recreation), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Noah Emmerich (The Americans), Alex Sparrow (UnREAL) en Don Lake. Kijk hier onder naar de trailer.

Vorige aflevering
PROPORTIONATE RESPONSE
PROPORTIONATE RESPONSE
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Vandaag, 13:00
PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Begin juni verschijnt het zesde seizoen van Line of Duty bij NPO Plus. Daarnaast verschijnt er elke week een aflevering bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 10:00
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Gisteren, 18:00
6
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Gisteren, 16:00