Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix kondigt Afrikaanse original Jiva aan

Netflix heeft een nieuwe Afrikaanse Netflix-Original aangekondigd, genaamd Jiva. De serie is bedacht door Busisiwe Ntintili (Intersexions).

Netflix heeft de serie Jiva aangekondigd. De productie van de serie is begonnen. Jiva volgt het leven van de getalenteerde straatdanseres Ntombi. Terwijl ze jongleert met een doodlopende baan, familieverantwoordelijkheid en een rotsachtig liefdesleven, beseft ze dat haar talent haar een uitweg biedt uit de arbeiderswijk in Durban.

Jiva is een geheel Afrikaanse productie, van script tot scherm en is bedacht door Busisiwe Ntintili (Intersexions). Ntintili zal ook dienen als showrunner. Noxolo Dlamini (Liberty) gaat de rol van straatdanseres Ntombi spelen. Daarnaast zullen onder andere Tony Kgoroge (Black Sails), Candice Modiselle (Generations the Legacy) en Anga Makubalo (Igazi S2) ook een rol spelen. Bekijk hieronder de introductie van Jiva.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00