The Twilight Zone (2019)

6.6 / 10
45 min
Sciencefiction, Horror, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Twilight Zone krijgt tweede seizoen bij CBS

The Twilight Zone (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie van CBS All Access.

De serie ging in première op 1 april 2019 en het eerste seizoen loopt nog. Er is nu al besloten dat er een tweede seizoen volgt. De anthologieserie vertelt elke aflevering een nieuw sciencefiction-, horror- of bovennatuurlijk verhaal over onbegrijpelijke, onverklaarbare, ongrijpbare en mysterieuze gebeurtenissen.

De CBS All Access-serie The Twilight Zone (2019) is een moderne versie van Rod Serling's originele serie, die van 1959 tot en met 1964 op CBS werd uitgezonden en een wereldwijd fenomeen was. Sociaalbewuste verhalen werden gebruikt om de menselijke conditie en cultuur van die tijd te verkennen. CBS kondigde in 2017 aan dat The Twilight Zone (2019) zou herleven bij de streaming-service. De serie is gerealiseerd door Peele's Monkeypaw Productions en Simon Genberg's Genre Films.

"Het opnieuw realiseren van The Twilight Zone (2019) door Jordan Peele en Simon Kinberg is een geweldig succes gebleken bij CBS All Access", zegt Julie McNamara, EVP Original Content. "Jordan, Simon, het creatieve team en de cast hebben een fenomenale klus geklaard om de erfenis van sociaal bewuste storytelling voor het hedendaagse publiek te vertalen. Het zijn meestervertellers en we kijken ernaar uit om fans met een tweede seizoen van in The Twilight Zone te verbljden."

Vorige aflevering
You Might Also Like
You Might Also Like
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00
PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Begin juni verschijnt het zesde seizoen van Line of Duty bij NPO Plus. Daarnaast verschijnt er elke week een aflevering bij NPO 2 en NPO Start.
Gisteren, 10:00
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
donderdag, 18:00
7
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
donderdag, 16:00