The Twilight Zone (2019)

6.6 / 10
45 min
Sciencefiction, Horror, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Twilight Zone krijgt tweede seizoen bij CBS

The Twilight Zone (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie van CBS All Access.

De serie ging in première op 1 april 2019 en het eerste seizoen loopt nog. Er is nu al besloten dat er een tweede seizoen volgt. De anthologieserie vertelt elke aflevering een nieuw sciencefiction-, horror- of bovennatuurlijk verhaal over onbegrijpelijke, onverklaarbare, ongrijpbare en mysterieuze gebeurtenissen.

De CBS All Access-serie The Twilight Zone (2019) is een moderne versie van Rod Serling's originele serie, die van 1959 tot en met 1964 op CBS werd uitgezonden en een wereldwijd fenomeen was. Sociaalbewuste verhalen werden gebruikt om de menselijke conditie en cultuur van die tijd te verkennen. CBS kondigde in 2017 aan dat The Twilight Zone (2019) zou herleven bij de streaming-service. De serie is gerealiseerd door Peele's Monkeypaw Productions en Simon Genberg's Genre Films.

"Het opnieuw realiseren van The Twilight Zone (2019) door Jordan Peele en Simon Kinberg is een geweldig succes gebleken bij CBS All Access", zegt Julie McNamara, EVP Original Content. "Jordan, Simon, het creatieve team en de cast hebben een fenomenale klus geklaard om de erfenis van sociaal bewuste storytelling voor het hedendaagse publiek te vertalen. Het zijn meestervertellers en we kijken ernaar uit om fans met een tweede seizoen van in The Twilight Zone te verbljden."

Vorige aflevering
You Might Also Like
You Might Also Like
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00