NCIS: New Orleans

7.8 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
7seizoenen/155afleveringen/2014 - 2021 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20142021 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:CBS
NCIS: New Orleans is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie ging in première op 23 september 2014.

NCIS: New Orleans is de tweede spin-off van NCIS. Het is een drama over het lokale veldkantoor dat strafzaken van invloed op het militaire personeel in The Big Easy onderzoekt. Een stad dat betekent staat voor zijn muziek, entertainment en decadentie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 24
Seizoen 6
0 / 20
Seizoen 7
0 / 16

Recensies (5)

NCIS: New Orleans - Seizoen 3 (DVD)

7

NCIS: New Orleans - Seizoen 3

6

Nieuws (194)

CBS wist duidelijk wat het deed toen het in februari besloot om Queen Latifah's The Equalizer-reboot achter Super Bowl te lanceren. De serie trok 20,4 miljoen kijkers, en een aanzienlijk percentage van dat publiek bleef trouw elke week kijken.
do 27 mei
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
wo 26 mei
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
wo 19 mei

Populaire reacties (7)

9
15 jul 2018
De hele ncis franchise is goed in elkaar gezet.New orleans kwam een beetje langzaam op stoom maar is nu een volledig onderdeel van de franchise naar mijn mening.Het gaat niet om welke beter is,ze zijn alle drie goed op eigen manier.Ncis gaat meer om het verhaal en Ncis los angeles gaat meer om aktie.Ncis new orleans is een combinatie van beide.om deze serie slecht te noemen omdat je meer van de aktie van los angeles houd is een beetje kortzichtig.Al met al hoop ik dat er nog genoeg seizoenen van alle Ncis series komen ook van New orleans.
8
17 sep 2015
Het is misschien niet de beste serie, maar ik vind de relaties tussen de acteurs heel leuk om naar te kijken!

Vergelijkbare series

Hawaii Five-0
13 stemmen
NCIS
11 stemmen
Chicago PD
8 stemmen
Castle
6 stemmen