Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS vernieuwt komedies en meer

CBS vernieuwt komedies en meer

CBS heeft veel series vernieuwd, zo ook de Amerikaanse komedieserie The Neighborhood en nog twee andere komedies. Ook Undercover Boss is verlengd.
CBS heeft aangekondigd dat The Unicorn wordt verlengd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging vorig jaar in première. The Unicorn volgt een recente weduwnaar, die zich realiseert dat hij volkomen onvoorbereid is om zijn twee dochters alleen groot te brengen en even onvoorbereid is om weer te gaan daten.

Ook Bob Hearts Abishola is verlengd met een tweede seizoen. De serie ging vorig jaar september in première. Bob Hearts Abishola was de best presterende nieuwe komedie van het seizoen op CBS. De romantische dramedyserie draait om Bob (Billy Gardell, Young Sheldon), een zakenman van middelbare leeftijd met hartproblemen. Hij valt onverwachts voor zijn verpleegkundige, een Nigeriaanse immigrante en doet zijn best om een mooie relatie met haar op te bouwen.

Een andere komedieserie die is verlengd door CBS is The Neighborhood. De serie is vernieuwd met een derde seizoen. The Neighborhood volgt de aardigste man in het Midden-Westen, die met zijn familie naar een moeilijke buurt in L.A. verhuist. Daar waardeert niet iedereen zijn extreme 'neighborliness', waaronder hun nieuwe buurjongen Calvin.


Naast de komedieseries The Unicorn, Bob Hearts Abishola en The Neighborhood heeft CBS de realityserie Undercover Boss ook vernieuwd. De serie keert terug met een elfde seizoen. In deze serie met verborgen camera's gaat een leidinggevende undercover in zijn of haar eigen bedrijf om een ruwe kijk te krijgen op hoe mensen echt werken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten