My Brilliant Friend

8.2 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

My Brilliant Friend verlengd met een derde seizoen

My Brilliant Friend is verlengd met een derde seizoen. De serie is gebaseerd op de De Napolitaanse romans: Lila en Elena van Elena Ferrante.

My Brilliant Friend is verlengd met een derde seizoen. De serie van HBO en het Italiaanse netwerk Rai Italia is gebaseerd op De Napolitaanse romans van Elena Ferrante. Het derde seizoen zal gebaseerd zijn op het derde boek, genaamd Wie vlucht en wie blijft. My Brilliant Friend werd bedacht door Saverio Costanzo en ging in 2018 in première. Het eerste seizoen is in Nederland te bekijken op NPO Plus.

My Brilliant Friend vertelt het verhaal van Elena Greco en haar belangrijkste vriendin in haar leven. Ze ontmoette Raffaella Cerullo - die ze Lila noemde - in het eerste jaar van de basisschool in 1950. Hoewel Lila haar beste vriendin is, is ze ook haar grootste vijand. Het verhaal speelt zich af in een gevaarlijk en fascinerend Napels en volgt meer dan 60 jaar van hun leven. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
The Blue Fairy
The Blue Fairy
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3