The Right Stuff

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Disney+
The Right Stuff is een Amerikaanse dramaserie van de zender Disney+. De serie ging in première in 2020.

The Right Stuff is een heldere, niet-nostalgische kijk op het leven van de ambitieuze astronauten en hun families, die onmiddellijk beroemdheden werden in een competitie die hen mogelijk zou doden of, bij succes, onsterfelijk zou maken’. Volgende seizoenen gaan over het Apollo Space Program, de maanlanding en andere missies.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Right Stuff.

Nieuws (4)

CBS was de eerste deze week van de grote vijf om series te bestellen, vernieuwen en cancelen. Maar wanneer de series in productie of van start zullen gaan blijft onzeker. Lees hieronder meer nieuws tot de week van 4 tot en met 10 mei.
ma 11 mei
De nieuwe National Geographic serie The Right Stuff wordt een Disney+ original. De serie, met Patrick J. Adams (Suits), verschijnt in de herfst op de streamingdienst.
do 7 mei
Een nieuw design voor de website, Friends, Mindhunter, American Horror Story, Stranger Things, Another Life (2019) twee prijsvragen en nog veel meer nieuws deze week.
15 jul 2019