Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie over de Tiger King in de maak

Serie over de Tiger King in de maak

De serie over Joe Exotic wordt mede geproduceerd door Dan Lagana (American Vandal) en Paul Young (Key & Peele) en Nicolas Cage gaat de titelrol spelen.
Gebaseerd op een artikel uit de Texas Monthly genaamd 'Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild' door Leif Reigstad volgt de serie Joe 'Exotc' Shreibvogel, een excentrieke beheerder van een dierentuin voor exotische dieren in Oklahoma. We zien hoe Joe vecht om zijn park open te houden en hoe hij uiteindelijk in Joe Exotic verandert en uiteindelijk ten onder zal gaan aan zijn jacht op roem. Het zal het debuut worden van Nicolas Cage in een tv-serie. De acht-delige limited-serie gaat de komende dagen de markt op om een koper te vinden. Naast Lagana en Young werken ook de studio's Imagine Television Studios and CBS TV Studios mee aan het project.

In Nederland, en de rest van de wereld, kennen we Joe Exotic vooral van de Netflix hit-serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Deze docu-serie richt zich vooral op de strijd tussen Joe Exotic en Carole Baskin. We zijn voorlopig nog niet van de Tiger King af, Netflix kondigde onlangs aan te werken aan een film over Joe Exotic en de makers van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness zouden een tweede deel wel zien zitten. Ook Kate McKinnon (Saturday Night Live) werkt aan een project over de Tiger King voor UCP. Deze serie zou gebaseerd zijn op een podcast over Joe Exotic.

Joe Exotic alias de Tiger King
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Marsnl
Marsnl 6 mei 2020, 12:24
Leuk
BlackBiker
BlackBiker 6 mei 2020, 12:33
Dus nu maken ze een serie over een serie? Brainfuck :-)
Lange
Lange 6 mei 2020, 13:32
Ze maken een serie over een documentaire ;-)
TnTNL
TnTNL 6 mei 2020, 14:59
De hype is bij mij al een beetje voorbij, maar Nicolas Cage als Joe moet ik echt zien!
Log in om een reactie achter te laten