Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

History Channel cancelt Knightfall en Project Blue Book

History Channel heeft twee series gecanceld. Knightfall en Project Blue Book zijn beide na een tweede seizoen niet vernieuwd door het netwerk.
Project Blue Book is geïnspireerd op de persoonlijke ervaringen van Dr. J. Allen Hynek (Hij wordt in de serie gespeeld door Aidan Gillen, Peaky Blinders), die door de Amerikaanse luchtmacht werd aangewezen om de clandestiene operatie Project Blue Book te leiden. De serie ging in januari 2019 in première. De laatste aflevering van het tweede seizoen, dus ook van de hele serie, werd 24 maart uitgezonden.



Ook de serie Knightfall is na een tweede seizoen gecanceld door History Channel. Het tweede seizoen eindige vorig jaar al in mei. De Amerikaanse actieserie verteld over de val en vervolging van de Tempeliers in de veertiende eeuw. De serie richt zich op Tempelier leider Sir Landry, die is ontmoedigd door het falen van de Tempeliers in het Heilige Land. De twee seizoenen van Knightfall zijn te bekijken op Netflix.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Rob0860
Rob0860 9 mei 2020, 12:07
Heel jammer dat Project Blue Book stopt, mag zeker niets .meer naar buiten
Northlander
Northlander 9 mei 2020, 14:22
Jammer van Knightfall maar ben wel blij dat het nu eindelijk bekend is. Heb lang gewacht op nieuws hierover.
JazzySOB
JazzySOB 22 augustus 2020, 19:28
Wat ontzettend jammer, dit was een van de beste series in jaren over dit onderwerp. Veel gebeurtenissen zijn gebaseerd op feiten. Waarom nou uitgerekend deze serie cancelen? Zoveel stupide series worden tot in den treure vernieuwd en dan met een topper als dit stoppen? Zo jammer...
Sproet2jes
Sproet2jes 29 maart 2021, 10:25
De maker van de serie David O’Leary is bezig om de serie naar een ander netwerk te verhuizen. Seizoen 3 ligt al klaar. Laten we hopen dat t lukt..:)
Log in om een reactie achter te laten