For Life

8.1 / 10
45 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2020 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:DramaJuridisch
Netwerk:ABC
For Life is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 11 februari 2020.

Juridisch drama over een gevangene die advocaat wordt. Hij procedeert voor andere gevangenen,terwijl hij vecht om zijn eigen levenslange gevangenisstraf omver te werpen voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Zijn zoektocht naar vrijheid wordt gedreven door zijn wanhopige verlangen om terug te gaan naar de familie van wie hij houdt en om het leven terug te eisen dat van hem is gestolen. in zijn woeste strijd en gecompliceerde relatie met een vooruitstrevende vrouwelijke gevangenbewaarder onderzoekt hij ook de tekortkomingen en uitdagingen in de straf- en rechtssystemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie For Life.

Nieuws (8)

ABC heeft veel series vernieuwd of gecanceld. Acht series met een script zijn verlengd en er zijn vier series gecanceld.
vr 22 mei
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
wo 20 mei
The CW en FOX komen met een herfstschema. FOX besteld twee series en er zijn series vernieuwd en gecanceld. Première- en startdatums en series die bij andere netwerken worden getoond, kortom weer veel nieuws in de week van 11 tot en met 17 mei.
ma 18 mei
1

Populaire reacties (1)

8
13 mei 2020
Deze serie wordt beter en beter en is uitgegroeid tot één van mijn favorieten. Een echte aanrader!

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem