For Life

8,0 / 10
43 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2020 - heden
NetwerkABC
2x4  9 december 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2020 - heden
Genres:DramaJuridisch
Netwerk:ABC
For Life is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 11 februari 2020.

Juridisch drama over een gevangene die advocaat wordt. Hij procedeert voor andere gevangenen,terwijl hij vecht om zijn eigen levenslange gevangenisstraf omver te werpen voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Zijn zoektocht naar vrijheid wordt gedreven door zijn wanhopige verlangen om terug te gaan naar de familie van wie hij houdt en om het leven terug te eisen dat van hem is gestolen. in zijn woeste strijd en gecompliceerde relatie met een vooruitstrevende vrouwelijke gevangenbewaarder onderzoekt hij ook de tekortkomingen en uitdagingen in de straf- en rechtssystemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie For Life.

Nieuws (14)

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
zondag, 11:00
In december nemen enkele series van de Alfabet-zender vakantie op, om in januari 2021 weer van start te gaan. Ook beginnen enkele (nieuwe) series of series krijgen een nieuw tijdslot.
za 21 november
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
vr 30 oktober

Populaire reacties (3)

8
14 jul 2020
Wat een vreselijk teleurstellend einde. Niet te geloven. Als ze dit hebben gedaan voor een eventuele 2e seizoen dan hadden ze het beter anders aan kunnen pakken
-
04 jun 2020
mijn cijfer gaat van 9,5 tot maar dipt enigszins bij het einde van de serie aangezien er vermeld word het op het leven van de heer Walace gebaseerd is maar de meeste dingen fictief zijn) toch duidelijk niet geëindigd!
maar misschien komt dit ook een beetje voort uit teleurstelling dat het afgelopen is.
ik hoop dat dit verder gaat voor zowel mr Walace ;-) als ons de genietende kijker!
acteurs zijn top!!

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem