For Life

8,0 / 10
43 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2020 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2020 - heden
Genres:DramaJuridisch
Netwerk:ABC
For Life is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 11 februari 2020.

Juridisch drama over een gevangene die advocaat wordt. Hij procedeert voor andere gevangenen,terwijl hij vecht om zijn eigen levenslange gevangenisstraf omver te werpen voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Zijn zoektocht naar vrijheid wordt gedreven door zijn wanhopige verlangen om terug te gaan naar de familie van wie hij houdt en om het leven terug te eisen dat van hem is gestolen. in zijn woeste strijd en gecompliceerde relatie met een vooruitstrevende vrouwelijke gevangenbewaarder onderzoekt hij ook de tekortkomingen en uitdagingen in de straf- en rechtssystemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie For Life.

Nieuws (12)

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 22 maart
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
za 27 februari
1

Populaire reacties (4)

7
25 apr 2021
Tweede seizoen is totaal niet meer gebaseerd op t leven dan die meneer. Ze hebben gewoon items die het afgelopen jaar in het nieuws zijn gebruiky.
8
14 jul 2020
Wat een vreselijk teleurstellend einde. Niet te geloven. Als ze dit hebben gedaan voor een eventuele 2e seizoen dan hadden ze het beter anders aan kunnen pakken

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem